Ez nem egyik legújabb, készülő film történetének kezdete, ez maga a valóság. Samuel L. Jackson és Magic Johnson egy kísérlet kedvéért leültek a padra a toszkán üdülőhely sétányán, és szerepük szerint vártak, közben jóízűt beszélgettek. A gyűlölet és a félelem megtette hatását, kaptak hideget-meleget.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy buta, nagy buta kérdés

A derék index.hu tette fel egy olasz eset kapcsán

Egy fénykép járta be a net világát, amin két világsztár ücsörög a toszkánai üdülőhely, Forte dei Marmi padján: Earvin Magic Johnson ötszörös NBA-győztes kosaras, a Los Angeles Lakers egykori irányítója, valamint Samuel L. Jackson színész,. Amiből nem kis bunkóvilági haccacáré kerekedett, főleg miután



(Forte dei Marmi rejtett erőforrásai a 35 eurójukat a Pradában vásárolgatják el ) kép is megjelent.
A portál felteszi a kérdést, hogy „ÖN SZERINT MAGYARORSZÁGON HOGY REAGÁLT VOLNA A TÖBBSÉG EGY ILYEN KÉPRE?”
Nos túl azon, hogy feltételes mód nélkül hasonló mentalitást tükröző „Miféle menekült az, akinek ilyen drága holmija van?” duma hivatalos helyről is elhangzott, meg kell jegyezni, hogy még fénykép sem kellett hozzá. Elég volt mesélni róla! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.