Hazai pályán alázta Angela Merkelt a német szélsőjobb. Saját választókerületében fütyülték ki a kancellárt, miközben a tömeg fölött egy repülő az AfD plakátját húzta. A kancellárt a bevándorlási politikája miatt támadja a szélsőjobb, az aktivistáik rendszeresen balhéznak a kereszténydemokrata rendezvényeken. Merkel szerint humanitárius kötelességük volt beengedni a rászorulókat, de a tömeges bevándorlásnak vége. Az AfD nem hisz neki. „Új németek? Azokat csinálunk mi”, „Burka? Mi a bikinit szeretjük” – ezek az AfD szlogenjei, a kampányukat pedig ugyanaz a cég irányítja, mint Donald Trumpét vagy a brit UKIP brexitkampányát.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szelsojobb futyoreszik... Ez mindent elmond... Meg vannak sertodve, mert nem kap eleg teret a novendek-hitleruk?
Szar ugy, gyerekek...:o))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Hazai pályán alázta Angela Merkelt a német szélsőjobb."

Már azt hittem emberek fütyülték ki! Mi van még?
quadrocopter
@durbincs: Mit gondolsz te f@sz, miért van idézőjelben a mondat?
quadrocopter
@durbincs: Nem, hanem mert egy nagy ökör vagy!
karma1
Szelsojobb futyoreszik... Ez mindent elmond... Meg vannak sertodve, mert nem kap eleg teret a novendek-hitleruk?
Szar ugy, gyerekek...:o))))))))))))))))))))
RonaGyuri
@karma1: ja és ez a retardált barom Dumb-rich tapsikol hozzá! =))
reagens
Úgy rémlik, itthon is vannak hasonlő füttytecnikusok, csak azok ugye a "jót" akarva csinálnak felfordulást, míg a németeknél a "rosszak" teszik ezt.
@karma1: Épp te írtad a meleg csecsenek kapcsán sommásan, hogy az mind elsősorban csecsen és terrorista gyanús. A németekhez beözönlő "szírekről" (mert mind annak vallja magát papírok nélkül), honnan tudjuk, hogy nem elsősorban muszlimok és terrorista gyanúsak, hiszen ellenőrizetlenül jöttek? A beilleszkedésre nem nagyon törekszenek a hírek szerint.
karma1
@reagens: Je, te vagy az uj beepitett oldal-szetbomlaszto hekker?
Mert ezert teljesen kar volt idejonnod...:o(((
A hsz-edhez: amennyi orosz kem aktivizalodik ma a vilagban, az meg a II.VH idejen sem volt ekkora. Minden olyan orosz, csecsen, azeri, es meg egy csomo mas ex-szovjet allambol kivandorlo igencsak benne van a KGB alkalmazotti listajaban. Szerinted a mai Oroszorszagban vagy Csecsenfoldon homoszexualis ferfiakat / leszbikus noket csak ugy utlevellel ellatva kiengednek Nyugatra?
Menjel vissza a homokozoba az 5 eves gyerekek koze, mert a hiszekenyseged alapjan kb. ez a szint valo neked.
quadrocopter
@durbincs: Nem, hanem azért, mert egy nagy ökör vagy! Szellemi fekete lyuk!
kokopelli
@quadrocopter: azok a "próbanazik" tudják előre,hogyha a nép
nekikmegy,akkor a rendőrségnek kutyus-kötelessége őket megvé-
deni! ...mikor a kiscica a tigris feneke mellől cikizi a mackót! :--))
reagens
@karma1: Biztos értelmezési nehézséged van, de elmagyarázom neked ismét a felállást!
Itt is, ott is füttyögnek, amit ki nem állok, mert ne menjen oda, akinek nem tetszik, ne zavarja azt, aki megjelent, mert kíváncsi.Se bal, se jobb ne fütyörésszen, inkább ne tapsoljon a végén!
A csecseneket épp te írtad, hogy elsősorban csecsen és csak azután meleg. Ja és írod, hogy nincs útlevelük, mert az oroszok nem engedik ki őket, hiszen listát vezetnek a meleg csecsenekről. Honnan tudod? Neked is küldtek belőle? így illegális csecsen meleg bevándorlók ugyan és még orosz kémek is! A muszlim terroristáktól, akik elsősorban muszlimok és csak másodsorban bevándorlók nem félsz, de az orosz kémek, azok a spájban is ott vannak! :)

. Azt akkor nézzük már meg, hogy a muszlimok, mikor illeggálisan Európába jönnek:
1. Nem kapnak útlevelet, személyit, jogosítványt stb. hogy igazolják magukat?
2. Mi elől menekülnek Afganisztánból, Bagladesből, Szíriából stb., ha a család többi tagja és a rokonok otthon maradnak? Mi van ha minden harmadik az ISIS alvó terroristája? Ez nem aggaszt látom, bezzeg az orosz kémek! :)

Ami azt illeti logikátlanul fogtad meg a témát és javasolgatsz itt illetlenül és durván, sőt cimkézel engem, amivel nem törődök, mert az érvelésed nulla, a kijelentéseid vitára igen alkalmatlanok, viszont személyeskedésből és vádaskodásból jeles vagy!

Kérlek ne cimkézz, ne vádaskodj és ne sértegess, hanem válaszolj logikusan, értelmesen, ha megy persze.
Jozefina
Mekel nem kispályás! Nem fél a fütyülőktől, mint orbán.
Egyébként ma lesz a TV vita Németországban:
"24.hu/kulfold/2017/09/03/jon-a-nemet-kancellarjelolti-vita/"
kokopelli
@Jozefina: Majdnem mindenki biztosra veszi,hogy "GroKo" marad,és sokan
remélik is! (Gro=Große Ko=Koalition) Ebben az esetben nincs állandó vita,
ellenségeskedés, és tili-toli a "ki volt a hibás"-ban! Minden marad a régiben!
A kis pártok meg úgyis mindent mindíg jobban tudnak,de csak ellenzékben!
Ha nekik kellene dönteniök,akkor "izé",meg "hogy is mongyam", stb..stb. lenne! ;--)
karma1
@reagens: Megprobalok valaszolni sorban, ha lehet.
Nos: ma Magyarorszagon az ellenzeknek egyre szukebb a velemenynyilvanitasi lehetosege, - koszonhetoen orban intezkedeseinek (media bekebelezese, irasbeli kerdesekre egyaltalan nem valaszolnak, a Parlamentben szinte mar sehol sincs olyan hely, ahol az ellenzeknek valaszt adnanak a kerdeseire). Marad az utcai tuntetes, polgari engedetlenseg , es igen: A FUTTYOGES.
Lehet, hogy Neked nem tetszik ez a modszer, de gondolom, akkor orban kordonbontasa sem tetszett, valamint az o futtyogesuk sem. (Mert ellenzekben ok is ezt tettek)Szoval, ha valami az utcan tortenik ezekben a napokban, az annak koszonheto, hogy a jelenlegi kormany semmilyen szinten senkivel nem all szoba, sot, odaig mennek el, hogy a sajat sajtotajekoztatojukrol elhuznak, ha egy elore meg nem beszelt kerdest kapnak: lasd rogan toni , nemeth szilard.
Ez a tema kivegezve reszemrol. (Termeszetesen lehet cafolni, ha az ellenzeknek szerinted van mas modja is elszamoltatni a jelenlegi kormanyt, akiket Ti, az adofizetok tartotok el, Toletek kapjak a fizetesuket.)
Az orosz kemek aktivitasarol nem tolem hallasz eloszor talan, hanem a nemzetkozi sajtobol, ahonnan az is kiderul az atlagos erdeklodo szamara, hogy a II.VH es a hideghaboru ota nem volt olyan aktiv az orosz kemek tevekenysege, mint a tavalyi amerikai elnokvalasztas ota.
Termeszetesen a hazai es az orosz sajtoban errol egy rohadt szot sem fogsz olvasni, viszont annal tobbet erezni: mukodesben az orosz hekkerek, dezinformatorok, orban basi pedig lelkesen kuldi ki az adatokat az oroszoknak, amikor a sajat nemzeti konzultaciojanak alcazott internetes lehetoseget lengeti be a hiszekeny magyaroknak,. (Megjegyzem akik interneten valaszolnak ennek a gyengeelmejunek, azok nagy valoszinuseggel ugyis fidesz-szimpatizansok voltak, de az oroszok jobban orultek volna az ellenzeki szavazok adatainak)
karma1
@reagens: Folyt.: Tehat amikor ma az orosz allam - plane egyszerre - 31 meleg csecsennek ad utlevelet, akkor ez egy olyan ordito akcio a KGB reszerol, amit nem lehet egy termeszetes szervezodesnek betudni. (Ha tudod, hogy az orosz kormany - es a regi SZU tagallamok - hogyan allnak a homoszexualitashoz, akkor Te sem hiheted el, hogy egyszerre 31 meleg azt gondolja, hogy most mindannyian utrakelnek orosz utlevellel Kanadaba, mert ott szeretnenek elni. Ez egy sarkanyos mese lenne - ez egyszeruen nem tortenhet meg igy.) Ha homoszexualisok, akkor a legjobb lenne San Fransiscoba menniuk, dehat Amerika senkit sem fogad be. Viszont Kanadabol konnyebben bejuthatnak illegalisan. Errol speciel nemreg volt egy erdekes riport a TV-nkben.
1/ Ha emogul a kerdesed mogul a kerdojelet elhagyod, akkor maris megvan a valaszod.
Vagyis aki Europaban ma elvandorol Sziriabol (maradjunk a haborus menekult sziriainal), es NINCS utlevele (mert nem volt neki, mert eldobta, elvesztette, elloptak tole), az nem is fog kapni Nemetorszagban , Angliaban, de Magyarorszagon sem UTLEVELET, mert az utlevel alapfeltetele az az, hogy allampolgar legyel az adott allamban. Ha menekult vagy, bemondhatsz adatokat, barmit, akkor azon a neven fognak Teged regisztralni, es ez lesz az ID- card-od, amivel igazolod a szemelyisegedet. Mivel ha papirok nelkul erkezel barhova, termeszetesen jogositvanyt sem kaphatsz, mert azt meg a fenykepes ID-d alapjan allitjak ki. Akarmelyik nyugati orszagba erkezel papirok nelkul, kizarolag egy menekultstatuszt igazolo fenykepes ID-t kapsz, ami a szamodra kotelezo dolgok elintezesehez ad neked igazolast a kormanyszervek fele: magyaran: aki ezt a tipusu igazolvanyt mutatja fel, erre kaphat segelyt, ingyenes gyogyszert, kajat, orvosi ellatast, es a meghatarozott helyekre elmehet vele dolgozni.
Ezt az eljarast kizarolag Magyarorszag - meg nehany kocos orszag - kerulte csak ki, amikor az 5 eves letelepedesi kotvenyert az EU-n beluli mozgasra szolo okmanyt adott kozel 20000 embernek.
karma1
@reagens: Folyt.: Mi elol menekulnek a magyarok, lengyelek? Na, pont ugyanaz a valasz a 2/ szamu kerdesedre is.
Az en elmeletem alapjan nem kellene semmi mast csinalni, csak a letelepedesi kotvenyesek listajat osszehasonlitani az Interpol altal terrorizmusert korozott szemelyekkel, es ha csak egy nev is egyezik a ket listan, akkor orban basi a legnagyobb terrorista barat, aki penzert ezt is elnezi es - igazad van! - alvo ISIS ugynokokkel rakja tele egesz Nyugat-Europat.
A pikanteria a dologban: a letelepedesi kotvenyekbol senki masnak nincs haszna, csak rogannak es sesztak ugyvedi munkakozossegenek, viszont 5 ev mulva az allamnak kell visszafizetnie a 300 000 eurot+kamat+hozamot is.
Cserebe nem ellenorzik azokat, akik a kotvenyeket megveszik - a majdnem 20 000 emberbol alig 4000 van Magyarorszagon - az osszes tobbi eros te'lakot vett nyugatra.
Jovo marcius 15-en lesz esedekes az elso reszlet visszafizetese Paks2-nek, es jovore kell az elso 34 kotvenyesnek visszafizetni a kotvenye arat, stb.
A letelepedesi kotvennyel jaro szabad utazasra jogosito okmanyt ELETUK VEGEIG megtarthatjak a kotvenyesek, akkor is, ha csak egyszer vettek 5 evre kotvenyt.
Visszaterve a legelejere: (futyules): ha fidesz fan vagy, akkor erdd el a partodnal, hogy az ellenzeket kezelje meltokeppen, adjon felvilagositast, mukodjon ugy a fidesz, ahogy egy kormanynak kell, es akkor nem az utca lesz a velemenynyilvanitas helye. Ha viszont nem vagy fidesz fan, akkor legyel annyira otletes, hogy talalj ki valamit, amivel ma kulturaltabban lehetne megoldani a nehez helyzeteket. (Gyurcsany idejeben orban MINDENT megtamadott, Gyurcsany viszont mindig megbeszelte vele a helyzetet, ha orban eppen bement a Parlamentbe.)
Teged pedig a naivitasod miatt "minositettelek" - mert olyan volt a beirasod, amire csak igy lehetett reagalnom, kedves Reagens...:o))) (Eddig kulonben mindig lajkoltalak, ha eszrevetted). Amikrol irtam, sajat tapasztalat es gyakorlat alapjan irtam, eleg nehez lesz megcafolnod.
libellle
@durbincs: Teged akartak és orbánt egymás mellett állva binkiniben. te sem olvsatad nyuszi?
kokopelli
@karma1: Ők nem a szélsőjobbosok,csak popularisták csupa levitézlett
volt politikussal más pártokból,akiknek nagy része már el is hagyta őket,a
megjósolhatatlan "eddig és ne tovább" pont meghatározhatatlansága miatt!
Voltak ők EU, azután €, majd kormány,végül pedigi "migráncs" ellenesek!
Tulajdonképpen az utca pártja,ami teljesen heterogén és főleg akcionista!
Arany 5€-st adtak el a financírozásra,de az aranyár zuhanásával öngólt lőttek!
Azután minden évben kiadnak e 5€-s érmét (csak papír az igazi) minden év-
ben egy más színű belső "polimergyűrűvel",amiből a harmadik asszem most
jön ki.(a kékkel tesztelték a piacot!)Próbálkoznak,de nem találnának társat...)
Röviden:csak a parlamenti helyért megy a dolog,de abba a parlamentbe amit
elutasítanak!? A"30-as évek" náci szlógenét újították fel,a "Lügenpressé"-t de a
már lapátratett főnökasszonyuk talpig "tüll-ben" ott csámpázott a Presse-bálon!
(Sajtóbálon)! Simlisek,mert a legelesetteb emberekben próbálnak gyűlöletet kel-
teni ill. őket felhergelni!Az a mázlijuk,hogy van még egy szélsőjobbos szétdara-
bolt párttömeg,amiket nem tud senki összefogni,mert annyi féle,és területileg ia
megosztott! Ezért az AfD-t tartják a teljes mezőnyt nem ismerők szélsőjobbnak!!
quadrocopter
@durbincs: Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Mi a helyzet "labanc-ügyben" te iskolázatlan f@sz?
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
Ma is szopcsis napod van!
quadrocopter
@durbincs: Mert akkor mi van - f@szfej? Északról nem jöhetnek!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!

Látod, te kis primitív:

"A labancok (laboncok, loboncok) a 16.-18. században, elsősorban a Thököly-szabadságharc és a Rákóczi-szabadságharc idején a királyhű magyar katonák és a bécsi udvar (Habsburgok) híveinek elnevezése."(wiki)

Ennyire sötét ökör vagy!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
reagens
@karma1: Bocsi, de nem itt töltöm az életem.
Röviden: - A füttyögés és nem a kifütyülés paraszt mődszer.
- A kötvény nekem sem tetszik.
- Az orosz titkosszolgálat olyan bamba lenne, hogy ezt a 31 melegenek mondott kémet küldi, nem pedig az ellenőrizetlen menekültáradattal dobja át őket?
Az oroszok olyanok, amilyenek, de nem hülyék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.