A Nézőpont Intézet tizenegy közép-európai országra kiterjedő közvélemény-kutatása alapján a térségben élő nagyjából 157 millió választókorú polgárból közel 106 millió utasítja el a migrációs kvótát. A felmérés ugyanis rámutat, hogy a vizsgált országokban elsöprő többség ellenzi a migrációs kvótát, a nagyjából 157 milliós választókorú népességből közel 106 millióan. A migrációs kvótát a választókorú szlovákok 94, a csehek 93, a bolgárok 89, a magyarok 87, a szlovének 83, a románok 82, a lengyelek 74, a horvátok 71, míg a szerbek 70 százaléka utasítja el. A kérdés a németeket és osztrákokat is megosztja ugyanakkor, e két országban a megkérdezettek közel fele (Németországban 50, Ausztriában 46 százalék) ellenzi az elképzelést

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Persze ezt a Nréz & bandája állítja, de hogy honnan veszi az egy nagyon jó kérdés! =))
RonaGyuri
@durbincs: jaj te szerencsétlen? Te és a tisztán látásod? Az átlagos európai polgár nem olyan korlátolt barom, mint te és a te elvtársaid!
Rokonaim, barátaim, ismerőseim és kedves kollégáim élnek szerte Európában, akikkel tartom a kapcsolatot. Naponta több tucat portál híreit olvasom, igaz csak angolul, franciául és németül! Nyomát sem látom az általatok zagyvált baromságoknak.
RonaGyuri
@durbincs: te tényleg ilyen hülye vagy??? Házállatom persze nincs, mert állatból bőségesen elég a te-fajta barmok!
Inkább azon görcsölhetnél, ami az alapkérdés: A derék Mraz elvtársad honnan veszik ezeket az állítólagos adatokat???
RonaGyuri
@durbincs: ne pofáz marhaságokat; honnan, milyen módszerrel és milyen vizsgálatok alapján állítja, hogy ő tudja hogy gondolkodnak ezek az emberek? =))
Ha nem tudod, akkor POFA BE! =))
cs.n.
Országonként ezer főt kérdeztek telefonon. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy hány ezren küldték el őket az anyjukba, mire ez összejött.
szep napot
Ki orul ki akarja a menekulteket a kvotat a magyar ellenzeken kivul? Hat senki. Ez olyan kerdes, hogy ki szeretne szunyoginvaziot vagy arvizet.
RonaGyuri
@durbincs: blabla baromságok, honnan tudják???
RonaGyuri
@cs.n.: nagyon jogos a felvetésed; ja és mitől lenne minta???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok