Fülöp-szigetek - Egy meglehetően bizarr és perverz játékot űznek a videó hősei, amire még most is keressük a magyarázatot. Sajnos azt nem tudni, hogy pontosan hol készült a felvétel, amin azt látni, ahogy egy nő, pornószínészeket meghazudtoló módon bűvészkedik egy fagylalton, amit egy férfi tart a kezében. A versenyben többen is részt vesznek, de a látottak alapján fel kell kötnie annak a gatyáját, aki a képen elől álló nőt akarja legyőzni. Sajnos azt nem tudni, hogy pontosan hol készült a felvétel, amin azt látni, ahogy egy nő, pornószínészeket meghazudtoló módon bűvészkedik egy fagylalton, amit egy férfi tart a kezében. A versenyben többen is részt vesznek, de a látottak alapján fel kell kötnie annak a gatyáját, aki a képen elől álló nőt akarja legyőzni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@durbincs: - mi van megnyerted a szopóversenyt? - büszke lehetsz rá...:D img5.dreamies.de/img/534/b/mg01gven8ac.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mi van büdösbogár, te még élsz - sajnos?
quadrocopter
@durbincs: Mi van büdösbogár, te még élsz - sajnos? Még mindig nem ismerni magyar - lófityma? Primitív agykezdeményedet erőlteted - lófityma?
Kevés vagy, mint Orbánban a tisztesség - lófityma! Buta jószág!
SystemError
@durbincs: Habony-t és Gay Fodor-t egyszerre is le tudod pippantani mi? Azért ilyen furcsa a beszéded, mert mindig van valaki a szádban. A szomorú, hogy az írásod a szellemi szinted miatt ilyen. Te vagy a főfelszopó az troll irodában mi? Egyszerre hány faszt tudsz leszopni cseppmentesre?
SystemError
@durbincs: He maga, baszadék, he? A kurva anyádat, de egy idióta hülye vagy te, he?
SystemError
@durbincs: Szegény, már tudom téged is molesztáltak a producerek(Andy Vajna) és azóta perverz lidércek gyötörnek, hogy szopnod kell...hát szopj és add ki
SystemError
@durbincs: Te beszédhibás perverz baszadék. Menj vissza a szópóversenyedre. A végén jön a jutalom parfisnyél és pingpong labda műsor, amiben a legjobb vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.