Az év elején még a Magyarországra fenekedő legnagyobb veszélyek között említette a miniszterelnök azt a szociáis pillért, amelyet most ő maga is megszavazott. „A szociális pillér összefoglalja mindazt, amiben Európa hisz” – mondta Jüri Ratas, észt kormányfő, az EU soros elnöke, amikor a tagállamok vezetőinek nevében aláírta a szociális pillér létrehozásáról szóló nyilatkozatot. „Olyan Európát akarunk, amely felveszi a harcot a munkanélküliség, a szegénység és a diszkrimináció ellen, egy Európát, amely egyenlő lehetőségeket biztosít a fiataloknak és az elesetteknek” – jelentette ki egyebek között.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Most majd azt mondja kiharcoltuk, elértük Brüsszellel szemben, hogy a szociális pillérekkel is foglalkozzon az unio.
Majd kesőbb vétót jelent, szokásához híven.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Olyat teszek, amit nem szoktam, egy másik téma kapcsán írt postomat illesztem be hozzászólásként, mert egy az egyben klappol erre is:
Csak a megszokott igazságtartalom

Hogy egy klasszikust idézzem: Állításainak igazságtartama semmilyen mértékben sem hagyja el a nulla epszilon sugarú környezetét!

A derék undex.hu szembesíti a rögvalósággal Őfenesége egy állítását, hogy „Orbán Viktor alapító szerint a saját akadémiája Európában a tíz legjobb között van.” a rögvalósággal. Nevezetesen, hogy „A Honvéd U19-es csapata fogadta a Puskás Akadémiát. … a felcsútiak elleni találkozón 3-0-ra nyertek a fővárosiak”! Amihez hozzáfűzték, hogy attól a csapattól kaptak ki ennyire a felcsútiak „amelyik az orosz Krasznodar ellen kaptak egy nyolcast idegenben”! =))
Zeta
Most majd azt mondja kiharcoltuk, elértük Brüsszellel szemben, hogy a szociális pillérekkel is foglalkozzon az unio.
Majd kesőbb vétót jelent, szokásához híven.
csipetke
Inkább azokat a megnyilvánulásait kellene szóbahozni,amikor igazat mondott,ezekből van kevesebb.Lehet,hogy egy kezemen meg tudnám számolni...
Nessy
Valamit már megint félre értett a blog írója! Orbán nem szavazott, hanem csak jelentkezett, hogy ki kell mennie a mosdóba!
csipetke
@RonaGyuri: Most,hogy mondod,tényleg nincs ilyen...
karma1
@csipetke: Na, akkor tutira rovidebb lenne a lista (orban igazmondasarol, hihihi...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.