Kathryn Rossetter színésznő idézte fel nemrég, mennyire megalázó élmény volt, hogy  a színészóriás, Dustin Hoffman nem bírta levenni róla a kezét.

Kathryn Rossetter Az ügynök halála című színdarabban és filmben dolgozott együtt Dustin Hoffmannal a nyolcvanas években. A színésznő azt is elmondta, hogy a forgatás alatt sok borzalmas élménye volt és Hoffman maga választotta ki az akkor még pályakezdő színésznőt a szerepre, aki ezért a hőst látta benne.

Újabb részletek Dustin Hoffman szexuális zaklatásairól

Forrás: ROBYN BECK / AFP

Szinte minden előadáson előfordult például, hogy Hoffman keze egyszer csak oda csúszott a combja belső részére. Amikor kérte, hogy ezt ne csinálja többé, Hoffman csak aggreszívabb lett.

„Egyik este egyszer csak belém dugta az ujját. Estéről estére sírva mentem haza”

– idézte fel a színésznő, aki szerint a visszatérő szexuális zaklatások és megaláztatások tönkretették az önbizamát és a méltóságát.

Múlt héten szintén a Hollywood Reporterben Anna Graham Hunter vádolta meg Hoffmant azzal, hogy szexuálisan zaklatta, amikor 17 évesen gyakornokként dolgozott Az ügynök halála forgatásán.

(Hollywood Reporter)

Címlap: ROBYN BECK / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy kedves barátom isten nyugosztalja kérdezte meg egy hasonló libától: s mond kedves annak érdekében hány harmadrangú sameszt kellett minimum leszopni, hogy a mester keze ügyébe kerülhess! =))
Qqberci
"Egyik este egyszer csak belém dugta az ujját."
Bugyin keresztül?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.