Ezekben a percekben is tart még az MSZP programbemutató nagygyűlése, amelyet végül is azért rendeztek meg, mert a Kongresszus nem jött össze. Viszont Karácsony Gergely végre beszélhetett a vörös háttér mögött. Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke megnyitó beszédében egészen meghökkentő példával élt. Az Egri csillagok történetét hívta segítségül, ugyanis szerinte a magyarok és a törökök közti 1552-es csata szimbolizálja a jelenlegi demokráciáért vívott küzdelmet. Ez persze bullshit, viszont volt egy egész érdekes kiszólása: szerinte a váron belül most is van olyan, aki a saját érdekeit előrébb helyezi, és azt hiszi, hogy ezt megúszhatja (Hegedűs hadnagy), éppen ezért "le kell győzni a betolakodókat, és le kell győznünk az árulókat! " Hoppácska! Egyesek ezt már szinte kannibalizmusnak is gondolhatnák (de persze ettől elhatárolódunk).

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gulyasgyula
Azért biztos ami biztos Karácsony mellé még Vonát vagy Juhász Pétert be kellene venni tartaléknak ..Mivel az eddigi jelöltek eddig nem váltak be az MSZP-nek Molnár Gyulusnak , ezért nem árt időben tartalékról gondoskodni mert lassan elfogynak az önként jelenkezők ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.