A vezérigazgatói posztját és vagyonát nem meglepő módon akkor szerezte, amikor elvette az orosz elnök lányát. Kirill Shamalov orosz üzletember vagyonosodása 2013-ban kezdődött, amikor elvette Vlagyimir Putyin legfiatalabb lányát, Jekatyerina Putyinát. Most, hogy Shamalov a pletyka szerint már más nővel találkozgat, és elvált Putyinától, egyik pillanatról a másikra megfosztották vezérigazgató helyettesi posztjától a Sibur petrolkémiai cégben, és egyben elvesztette vagyonának felét is. A pár válását a Bloomberg hozta le a napokban, az egykori párhoz közeli forrásokra hivatkozva. Nem sokkal később, pedig a Vedemosti nevű orosz lap lehozott egy Facebookon felbukkanó fotót, amin Shamalov már az új barátnőjével, a Zhanna Volkovával mutatkozott.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Haha, Tiborcz ugyanekkora férfi "kurva"...:)
1magyar
Mi várt, gondolom onnan is kapta a vagyont. Örüljön, hogy csak a felét, mert egy házasságban feles legtöbbször a vagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.