Nyílt levélben kérte a nemzet támogatását a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott megállapodástervezethez Theresa May.\nA brit miniszterelnök hivatala által vasárnap hajnalban - a megállapodástervezet aláírására összehívott soron kívüli EU-csúcstalálkozó előtt néhány órával - közzétett terjedelmes levél leszögezi, hogy az Európai Unióval elért egyezség az Egyesült Királyság nemzeti érdekeit szolgálja, és mindenki számára megfelelő, azoknak is, akik az EU-tagságról tartott népszavazáson a kilépésre voksoltak, és azoknak is, akik a bennmaradásra szavaztak.

Forrás: parameter.sk
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pancser, igazán tanulhatna Viktortól

Néhány perce kürtülték világgá az angol PM szokatlan ötletéről szóló hírt

Na jó persze brit és van annak már néhány órája is, nem is beszélve arról, hogy az ilyesmi csak arrafelé számít faramuci ötletnek. Ahogy arról az MTI beszámolt: „Nyílt levélben kérte a nemzet támogatását a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott megállapodástervezethez Theresa May.”!
Nos gondoljon a dologról mindenki amit akar, de én úgy vélem, hogy tanulhatna Őfeneségétől! Igen gondúd meg Wazze, hogy ez a dagadt törpe micsuda konzultációt rittyentene egy ilyen levezgetés helyett: =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.