Vegán étrenden ragadozóknál különböző hiányállapotok, emésztőszervi bántalmak alakulnak ki, ezt előidézni állatkínzás. Hosszabb távon bele is pusztulnak, és mire a gazdi észreveszi a bajt, már késő. kutya és a macska is ragadozó, húsevő. Vegán étrenden különböző hiányállapotok, emésztőszervi bántalmak alakulnak ki, ezt előidézni állatkínzás. Hosszabb távon bele is pusztulnak, és mire a gazdi észreveszi a bajt, már késő.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A lényeg az a kutya, a macska HÚSEVŐ ÁLLAT !!!
papa.49
@Mirabilis: Azt nem tudom én is megpróbálom a lehetőséghez mérten a legtisztább gabonától mentes kaját adni a kutyáinknak, meg a macskáknak is..
Meg persze heti rendszerességgel kapnak csontot is a kutyák, de a macskák is ...
Egér ügyileg már jól állunk mert közel, távol nincs egér még a szomszédokban sem, a pincsi meg a környéken lévő elhagyott házakból ide merészkedő patkányokat irtotta ki 2 év alatt, volt mikor 3 db. méretes patkány volt a reggel a terasz elé szépen egymás mellé fektetve, egyszer meg egy méretes siklót is elkapott azt is oda tette bemutatni persze mind fej nélkül, soha nem ette meg egyiket se ...
papa.49
@Mirabilis: Ahogy olvastam na mondom ez patkány lehet,mert okos, óvatos, állat, csapdával nehéz megfogni, a mérget nem kultiválom, mert ha megkóstolja a macska néha még az is elpusztul tőle ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.