Szürreális jelenetek zajlottak Nigéria reptéren nemrég, ahol egy potyautas felmászott az éppen felszállni készülő Boeing szárnyára. Ghánába akart jutni.

Elkeseredett vagy idióta: a repülő szárnyán akart kiszökni az országból – videó

Még a felszállás előtt evakuálni kellett az Azman Air Boeing 737-500-asának utasait, mert egy férfi felmászott az indulni készülő járat hajtóművéhez – számolt be róla a külföldi sajtó.

Az utasok már a gépen ültek, a járat pedig a felszállás előtti utolsó előkészületeket végezte, amikor többen arra lettek figyelmesek, hogy egy idegen a repülő szárnyán mászkál.

A potyautas láttán a fedélzeten pánik tört ki. A gép leállította a felszállási műveletet, a légiutas-kísérők pedig a vészkijáraton át minden utast evakuáltak. Személyi sérülés nem történt, és a szárnyon csüngő embernek sem esett baja, de az akció miatt megbilincselve vitték el a Murta Muhammed Repülőtérről.

A hatóságoknak a férfi azt mondta, Ghánába akart jutni, de azt nem közölte, hogyan jutott a gép közelébe, amely már csak a felszállási engedélyre várt.

Forrás: hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szerencséje volt az idiótának. A repülési magasságban 40 fok hideg van és 800 km/órás szél fúj. A levegő hiányát nem tapasztalta volna meg, mert a szél már 100 méter magasságban lefújta volna a barmot a röpcsiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.