Angela Merkel mai mondataival kiállt Orbán Viktor politikája mellett. Ezzel egyértelművé vált, hogy a magyar ellenzék reménye a külső segítségről, a kormány nemzetközi ellehetetlenülése zsákutca. – írja Somogyi Zoltán a Facebookon. A kormánypártisággal kicsit sem gyanúsítható Political Capital volt vezetője szerint az ellenzéknek hisztéria helyett végre a tükörbe kellene nézniük. SOK OKA VANNAK ENNEK, A REÁLGAZDASÁGTÓL AZ ALTERNATÍVANÉLKÜLISÉGIG, DE AZÉRT AZON IS ÉRDEMES ELGONDOLKODNI, HOGY – EGY PÉLDÁT MONDVA CSAK – A JOBBIK REFLEXIÓ NÉLKÜLI ÁLTALÁNOS ÉS A SZÉLBAL HELYENKÉNTI BEVÉTELE A KÖZÖS MUNKÁBA MEKKORA HITELVESZTÉST OKOZOTT AZ ELLENZÉKI DEMOKRATIKUS PÁRTOKNAK. NÉHA NEM CSAK KRITIKA KELL, SEGÍTHET A TÜKÖRBE NÉZÉS IS. KI MIT GONDOL ERRŐL?

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Az asszony meg má hetek óta másokkal hál ? -portugál+fonyad kis buzival is ? kirug rettenet mostanság hámból ? ...
beteg Ferit dobják ,hisz övele má,csupa zsákutca az élet ? Aprós villát is sebtibe elhegyhatja,likas zoknijába miben csak jött ?
S Tombol az asszony ferkó ? meg cincognak má az egerek ? is ? S mindennap portugal Lecso ?
Ludmilla
@durbincs: megint rosszul aludt ,döglött hal
durbincs
@Ludmilla: ja-maga meg csak ide halucinál , Idiotikából -azza a silány 50 IQ-jával - rúzsos férfi ? akkor csak maga lehet a testvirje-az emlegetett moslékospofa?a picinyke Blankának? azt mia beceneve "Bunko" vag-csak siman : a Faszfej ?+ lapos S kis sunyi rúzsos Praidos Buzi-lárva is ? @Ludmilla: ?
durbincs
@Ludmilla: magának meg plusz -rettenet sok a közös testvire ? a picinyke Blankával ?@Jozefina: @tulipan: @tudode: @Mirabilis: @Clavigo: @nezelodo: @papa.49: @Sziszifusz: @Nessy: @Commenter: @Macskaszem: @görbetükör: @zsak húgy : os,+ a kis sunyi rúzsos Praidos Buzi-lárva @simmering73: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. January 24., 16:50
Ennyi országban jártak tavaly Ördög Nóráék