A gyerek az utcán biciklizett, amikor a három pitbull megtámadta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@görbetükör: A saját kutyáinkat imádom. Senki nem szeret annyira mint ők.De az a gyerek is akit úgy nevelnek fel, hogy ütnek-vernek felnőtt korában nagy esélye van, hogy ő is ezt a példát kövesse.
De szerencsére vannak nagy számban kivételek akik tanulnak a nyomorukból és másként csinálják.
görbetükör
@1magyar: Ne hasonlítsd az embert a kutyához, mert mindkettőt más fából faragták.
Ezer és egy példa van arra, hogy a legvadabb kutya is kutya lesz jó kezekben. Persze, van rossz idegrendszerű is, de az igen nagyon kevés.
A mostani kuttyunk már tizenegy éve van nálunk. Kóborlásból fogtuk be, kb. három-négy éves lehetett. Olyan vad volt (engem is, fiamat is összeharapta többször) hogy már el akartam altatni. Akkor vittük kutyasuliba egy remek helyre. Ott megtanították kutyául viselkednie és minket is, hogy hogy legyünk gazdái. Voltak még gondok, de azóta senkit nem bántott és családtagként él velünk.
Mindig befogadott kutyáink voltak, ismeretlen, de láthatóan rossz előélettel. Soha nem bántam meg és eztán is csak ilyent fogadnék be. Mi nem kedvtelésből tartunk kutyát, hanem mentjük és nem tartjuk, hanem együtt élünk vele.
görbetükör
@1magyar: Még valami. MINDEN KUTYA, akit megfelelően tartanak és szeretetet kap, imádja a gazdáját. Minegyik! Még akkor is, ha korábban bántalmazták.
Ellentétben az emberrel. :(
1magyar
@görbetükör: Abban igazad van, hogy a kutyánál hálásabb lélek nincs.
görbetükör
@1magyar: És éppen ezért borzasztóak az ilyen tragédiák. Ez az alak biztos rosszul tartotta kutyáit, biztos nem az első problémája volt. Ha korábban elveszik tőle a kutyát és megbüntetik, ma is élhetne az a gyerek!
Az ember a bűnös!
1magyar
@görbetükör: A kicsi (ami itt a fotón van) ma már nagy, de próbálkozott úgy velem, hogy simogassam, hogy megkapta a kezem, nem vérzett csak kicsit fájt, felszisszentem és mondtam neki ha még egyszer megharapdálsz agyon ütlek.
Azóta az orrával bökdösi a kezem, hogy simizzem. Nagyon okosak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.