A san antonioi férfit a helyszínen letartóztatták, a gyerek súlyos állapotban van.

Sokkoló: hidegvérrel lelőtte másfél éves nevelt gyermekét a férfi az anya szeme láttára

Armani Cazare február 25-én született makk egészségesen. Tizennyolc éves édesanyja, Daisy Delacruz az ismerősök szerint fiatal kora ellenére szépen és szeretettel gondoskodott első gyermekéről. A kisfiú vér szerinti apja amikor megtudta, hogy párja gyermeket vár otthagyta a fiatal lányt. Delacruz négyhónapos terhesen azonban megismerkedett a 19 éves Lance Tello Jr-al, akivel hamar szerelem alakult ki kettejük között. A férfi a terhesség alatt végig úgy viselkedett, mintha a saját gyermekét várná és mindenben segítette a fiatal kismamát.

Múlt vasárnap azonban egyik pillanatról a másikra rémálommá vált a tinédzseranya addigi gondtalan élete.

– Olyan mint egy lidércnyomás. Egyik pillanatban még itt volt a kisfiam, most pedig csak a gépek tartják életben

– zokogta a nő az újságíróknak.

Az orvosok szerint a gyermek számára nincs esély, mivel a vérveszteség miatt kialakult oxigénhiány következtében nagyon súlyos károsodást szenvedett, és gyakorlatilag beállt nála az agyhalál.

– Lance hirtelen megjelent a gyerekszobában. Előtte arról panaszkodott, hogy mennyire stresszes a munkája. Aztán a tükör elé lépett és percekig bámulta magát mozdulatlanul. Nagyon félelmetes volt. Végül a kiságy felé fordult, elővette a fegyvert és a kisfiamat bámulta. Azt üvöltöttem neki, hogy nem fogod lelőni a babámat de már nem tudtam ellökni, túl későn ugrottam

– mesélte könnyek között a gyerekgyilkossági kísérlet borzasztó részleteit az anya.

A 19 éves férfit a helyszínen letartóztatták. A kétségbeesett anya egyedül maradt minden jövedelem nélkül haldokló gyermekével, ezért jószándékú emberek a GoFundMe adománygyűjtő oldalon keresztül segítenek neki összegyűjteni az orvosi kezelésekre való összeget.

Forrás: Bors/Mirror

Kép: GoFundMe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.