Az egyházfő szerint rossz világszemlélet a genderelmélet, ami mindent egyenlővé akar tenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 21:37 Naa végre hogy ráébredtél, hogy mi az oka minden bajnak!:)))
Az ilyen ostoba barmok mint pl:Te.! Akik libkánycsürhéznek, meg sorosbérenceznek stb.
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy egy sorosbérköcsög libkány, gyagyás oldalra tévedtél és egyre többet vagy itt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Genderide, genderoda, pápuska tájékozatlan vagy a minket minden oldalról fenyegető veszélyekről.

1. túlnépesedés, minden katasztrófa oka
2. felmelegedés, már saját lábra állt, elcsesztük. Azonnali létszámstop és a szaporákat hagyni kell kipusztulni.
3. háborús fenyegetések, Trump, atomháború
4. új betegségek gyors felfutása a túlnőtt, túlszaporodott táptalajon, röpülőzgetéssel akár hetek alatt világméretűre terjesztve.
5. AI, mesterséges intelligencia, Musk, a nyakunkra nő, egymaga értelmesebb lesz pár éven belül mint az egész emberiség. Bármikor ellenünk fordulhat, mi sem kíméljük a primitívebb fajokat.

És akkor jön a pápapapa és a legnagyobb problémája a genderek. Ami baromság, de korántsem a legnagyobb probléma. Legfeljebb az pár marha aki ilyesmit talál ki.
Giovanni Alba
Még mindig nem értem, mi a problémája sok gondolkodásra képtelennek azzal, hogy minden korban, minden csoport/társadalom kialakít magának egy elfogadási rendszert, megfogalmazza az elvárásait a születési nemnek megfelelő magatartásról, viselkedésről. Nevezik ezt férfias és nőies viselkedésnek. A társadalomtudomány kutatási alapnak használja a "társadalmi nem (gender)" kifejezést. Ez nem ideológia, éppen ellenkezőleg. Színtiszta tudomány. Az elvárások szerint a fiúk katonák lesznek és tűzoltók, elvégzik a nehéz munkát. A lányok babákkal játszanak, ezzel készülnek fel a családi életre. De hát a világ változik, kicsivel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna egy nő egy nagyvállalat élén, vagy egy vadászrepülő pilótafülkéjében, mint ahogy furcsálkodva nézték volna a férfit, aki kisbabát dajkálgat és mossa a pelenkát. Egy jelenet a maradiság jegyében. Megérkezik a tröszt vezérigazgatója8aki nő), és a portás (aki férfi) számon kéri tőle, miért nem a konyhában teljesíti be a női principiumát (sütés, főzés, vasalás, gyerenevelés).
Ugye milyen abszurd? Márpedig a magyar országházban az országgyűlés elnöke ezt cselekedte, mindenféle szégynkezés nélkül, egy országgyűlési képviselővel szemben.
KisTehen
@Peller Anikó: minden problémának az ember az oka
Nyírfa
A pápát értelmesebbnek gondoltam.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 20:50
Nincs link, ennek hiányában viszont az írás megalapozatlan, ráadásul hamis kiindulási alapból von le rossz következtetést.
"Úgy vélte, a genderelmélettel ellentétben
A FÉRFI ÉS A NŐ MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE AZ, AMELY „TERMÉKENY KONTRASZTOT" TEREMT."
A gender elmélet éppen azt vizsgálja, hogy mik a társadalmak elvárásai a férfiakkal és a nőkkel szemben.
A cikkecske (már a címe is) hazug és félrevezető.
Őrnagy
"A mai kor egyik legnagyobb veszélye a genderideológia, amely megszünteti a különbségeket férfi és nő között – mondta Ferenc pápa "

Ez így nem igaz! A genderideológia nem tud megszüntetni semmilyen különbséget, csak a beteg agyú hiszékeny embereket alaposan becsapva lehazudja a különbésgeket!
Őrnagy
@KisTehen: 20.35

Nem "A ember" az oka minden bajnak, hanem a hülye emberek, élén a libkány csürhével!
Nyírfa
@Giovanni Alba: 21.19

Mea culpa...csak a címet vettem figyelembe. Az index-cikkeknek, megbízhatatlanságuk miatt, mindig utánanézek. Ezt most elmulasztottam, de bepótolom.
Mi tudjuk, mi a genderelmélet, s hogy a kontrasztok mikor, milyen feltételek mellett, milyen körülmények között megtermékenyítőek.
simmering73
@Géza: Holnap beszól nektek aztán megint köpködtök rá. Egyébként is a bögyében van fidkány csürhe.
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 21:37 Naa végre hogy ráébredtél, hogy mi az oka minden bajnak!:)))
Az ilyen ostoba barmok mint pl:Te.! Akik libkánycsürhéznek, meg sorosbérenceznek stb.
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy egy sorosbérköcsög libkány, gyagyás oldalra tévedtél és egyre többet vagy itt!
division
@Ezodabasz: Én inkább azt nem értem, aki nem ért egyet mondjuk a fidesz politikájával, az miért lesz egyből soros bérenc, libkánycsürhe, lipsi, stb. Ezek a még megmaradt fideszesek rém nagy barmok, lényegében közvetítik a propellerre az M1 színvonalát.
Géza
@simmering73: Minden esetben a megnyilvánulását értékelem és ez most kimondottan normalitás párti. A pápa beteg, agresszív ideológiák szószólója nem lehet. Ez a megnyilatkozása teljesen korrekt.
Őrnagy
@division: Ez engem is meglep, mert én sose értettem egyet az MSZMP politikájával így nem is voltam hajlandó belépni, nem értettem egyet az MSZMP utódpártjainak a megszervezésével se a '80-as évekbe, nem is léptem be sose a mai napig egyik utódpártba se liberálisként se az MDF-be, se az MSZP-be, se az SZDSZ.be, se az FKGP-be, se a FIDESZ-be,, se a KDNP-be a mai napig.
Nem tartottam helyesnek, hogy a Kádár rendszer haszonélvezői a saját köreiből szervezhették meg a "Rendszerváltás" (hatalomátmentés) nyerteseit és új politikai pártjait, mégse lettem se húgyagyú gyagyás Sorosbérenc, se libkány csürhe, se libsi, és soha nem is toltam (a sok közül) egyik MSZMP utódpárt szekerét se, de nem is csatlakoztam a Soros birodalom egyetlen felforgató álcivilszervezetéhez se, de a KGB utódszervezeteivel se léptem soha kapcsolatba. Szerencsére nem is keresett meg ilyen célból egyik se. Lehet a magyar ember normális és hasznos Magyarország hasznára ha nem nyalja ki se a Putyin szaros seggét, se a Szaros gyurka szaros seggét, és nem is lesi, hogy ki honnan gurít dollárokat! A tisztességes magyar embereknek a fidesz se felel meg a megalakítása óta, de aki nincs Magyarország jövője ellen, csak azért nem gyalázkodik és uszít nap mint nap a nap 24 órájában a választók akaratábol kormányzó politikai erő ellen, hogy bebúj hasson Szaros Gyurka seggébe azt nyalni. Ez sok tisztességes magyar ember számára nem megoldás még arra se, ha utálja a fideszt és Orbánt. Azt se igazán értem, hogy csak azért, mert valaki utálja a fideszt és Orbánt, és nem ért egyet a politikájával miért kell támogatnia azt a Brüsszeli politikát, amely minimum 2015 óta pénzzel és különböző jogi praktikákkal támogatja az illegális (sőt erőszakos) bevtolakodó politikát (Szaros Gurka azon tervét, évente 1.000.000 akárhonnan érkező illegális migráns betörjön Európába), és ne lehessen jogi trükkök miatt kitoloncolni se Európa területéről. Nem értem, hogy azért, mert valaki utálja a fideszt és Orbánt azért miért lesz buzi,...
Őrnagy
Folytatás:
pedofil, vagy/és aberrált LMBTQ aktivista, miért támogatja a fiatalkorú gyerekek megrontását buzi mesékkel és LMBTQ akciócsoportok beengedésével Óvodákba és iskolákba ahogy ezt Brüsszel teszi, stb.
Összefoglalva nem értem a hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfej csürhét, csak azért, mert nem szereti se a fideszt, se az Orbánt, se a politikájukat se kommunikációs csatornáikat, miért csatlakoznak a gyűlölködés és az uszítás politikájához ahelyett, hogy felvázolnának a választóknak egy szebb jövőt, és a hozzávezető utat, megtisztítanák a soraikat azoktól akik részt vettek 1988-1989-ig a Nemzeti Vagyon (180 milliárd $) szétlopásában, és páldát mutatnának a magyar embereknek hogyan kell tisztességesen élni, dolgozni, jövőt építeni és az országot felvirágoztatni? (az ilyesmi bizalmat ébresztene a választókban, és ilyen megtalitással választásokat lehetne nyerni a fidesz előtt), de megértem, hogy ezt se Brüsszelből, se a Sorosbirodalomból nem támogatják se guruló €-val, se guruló$-al, ezért nincs rá elég jelentkező.
Peller Anikó
@Órnagy: nem únod még a sajátmagad fényezgetését fényestekin tetű?
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás: Nem a hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány hímringyó gyagyásoknak írom a kommentjeimet!
csak úgy....
fideszék tupírozzk a szart és összemosákk a hígagyú híveik fejében ,amibe még a pápát is a tudta nélkül bevonják!
Társadalmi nemek tudománya
hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsadalmi_nemek_tudom%C3%A1nya
csak úgy....
@Maccska: neked kecskésnek biztosan, de inkább ne magadból ítélj,te nagyon és eröszakosan buta! :)
simmering73
@Maccska: Nagyon jártas lehetsz te ezekben az aberrált formációkban Mircike.
division
@Őrnagy: Azért te most ezt kissé úgy vázoltad fel, mintha a fidesz nem is lázítana, velük minden rendben, aki meg látja hogy lényegében mit művelnek az utóbbi években, az továbbra is soros bérenc, libkány, stb. Azért ez nem ennyire egyszerű. A fidesz saját bevallása szerint szent és sérthetetlen, mindig mindenről más tehet, ők semmiről. Nem kell messze menni, pedagógus béremelés, kórházi osztályok bezárása, és ez még csak kettő.
Őrnagy
@division: A fidesz se nem szent, se nem sérthetetlen! Én benne vagyok a kormányváltásban, de ahhoz nem én kellek, hanem egy választói bizalom! Uszítással és gyűlölködéssel nem lehet választói bizalmat szerezni, csak józan politizálással! Ez az, amire a Sorosbérköcsög libkány csürhe se nem alkalmas se nem azért fizetik őket!
division
@Őrnagy: Az uszítást sajnos a fidesz kezdte, és ezt már elég sok (volt) szimpatizánsuk is elismerte. A másik oldalon is megy a gyűlöletkeltés nyilván, ez az ország már az életben nem lesz egységes.
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 07:09 Olvasni tudsz? Akkor figyelj egy kicsit hugyagyú és olvasd el 3X mielőtt ideröfögsz valamit!
1:Senkit nem érdekel amit kommentelsz!
2:Mindenki tisztában van a valósággal, ezen nincs mit magyarázkodnod.
3:Az elvesztett bizalmat visszaállítani kemény munka lenne... szinte lehetetlen.
Jaa és kinek írod az agyhalott hugyagyú kommentjeidet(itt ezen a sorosbérköcsög libkány csürhe)oldalon???
Ezodabasz
@division: ma, 00:40 Én sem értem, de mindegy. Idióta ez is és szerintem magának írkál...Vagy a többi birkát akarja maga mellé állítani, ki tudja? Elismerésre/dicsőségre, támogatásra vágyik? Tiszta tudatú ember tud önkritikát gyakorolni, belátja ha téved, de ez csak fújja a magáét mint akinek elment az esze.
Őrnagy
@Ezodabasz Gyagyás: Ha nem érdekel amit írok gyagyás, nem kell elovasnod! És főleg nem kötelező a hungarofób húgyagyú Gyagyás Sorosbérkücsög libkány seggfejek szószólójának bejelentkezned és válaszolnod!
Ilyen egyszerű a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.