A monarchiaszakértő szerint Károly király nagyon beteg, és elhibázott döntésnek tartja, hogy a család titkolja, hogy milyen egészségügyi problémák állnak a háttérben.

Baranyai Enikő, monarchiaszakértő úgy véli, Károly királyon nagyon látszik, hogy mennyire megviseli a betegsége és ez aggodalomra ad okot – írja a colore.hu. Szerinte a brit királyság terheit az utóbbi időben Vilmos herceg és Kamilla királyné viszi a hátán, már csak azért is, mert Katalin titokzatos műtéten esett át, Harry és Meghan pedig nem is láthatná el ezeket a feladatokat. Szerinte elképzelhető, hogy hamarabb lesz szükség újabb koronázásra, mint gondoltuk.

III. Károlyt legyőzi a rák? Jöhet az idő előtti koronázás

Titkolják Károly király állapotát/Fotó: MTI/AP-PA/Jordan Pettitt

Baranyai elhibázott döntésnek tartja, hogy a család titkolja, hogy milyen egészségügyi problémák állnak a háttérben, mivel ezzel bizonytalanságban tartják az embereket.

Károly király ígérete szerint ameddig csak tudja, szolgálja a népét, ám azt, hogy mennyire komoly a daganatos betegsége, csak a családon belül tudhatják.

Forrás: colore.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Ez a Baranyai igazán bejelentkezhetne hozzájuk mindentudónak...
verőce21
Az nem igaz, hogy "Kamilla királyné viszi a hátán a brit királyság terheit"...! Károly kitiltotta a hatalomból, ugyanúgy mint Harryt és Meghant...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.