Magyar Péter a tegnap esti ATV-interjújában arról beszélt: saját Európa-politikája közelebb áll a Fideszéhez, mint az ellenzékéhez. Donáth Anna, a

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Teljesen igaza van Annának, MP Eu programja, az orbáni program...
propeller.hu/nagyvilag/4005964-donath-anna-magyar-peter-europa-viziojarol-fidesz-europa
Magyar Péter hat pontja
1. Erős, szuverén Magyarország, erős nemzetállamokon nyugvó, erős Európai Unió.

2. Kiemelt fontosságú az unióval történő jogállamisági viták mielőbbi lezárása és a sok uniós forrás mielőbbi hazahozatala. „Ígérem, hogy hazahozzuk a Fidesz korrupciós ügyei miatt visszatartott uniós forrásokat.”

3. Az európai ügyészséghez való ahzonnali csatlakozás, zéró toleancia. akorrupció tekinettében itthon és Brüsszelben.

4. Konstruktív, de kritikus párbeszéd az uniós intézményekkel.

5. A föderális, európai szuperállam ötletének elutasítása.

6. A vidéki gazdák érdemi támogatása.

A 3. pont az amelyet a teljes ellenzék követel az eu-s ügyészség megalakulása óta, és 600 ezer aláirást gyüjtöttek össze a pártok ezért.
Peller Anikó
@Macccska: Hazudsz mint mindig vagy csak teljesen hülye vagy hozzá.

A viktorgeci bánod azért utasítja el az európai ügyészséget, mert akkor már másnaptól börtönben pengethetné a hátralévő napjait te hülye faszfej.

A wiszkis is mondhatta volna, hogy a magyar ügyészség lábbal tiporta az ő szuverenitását.

"'"De beszéljünk világosan: a Fidesz Európa-politikája a rombolás, a pénzlehúzás és Putyin érdekeinek kiszolgálása. Amikor Magyar Péter az európai szuperállammal riogat, azzal egy orbáni fake newst ismétel meg. Valójában egy átláthatóbb, szolidárisabb és hatékonyabban működő Európa igénye áll szemben a Fidesz-féle populisták szuverenitásba csomagolt rabló rombolásával"'" vélekedett a Momentum elnöke a Donáth Anna .

Annácska ez tényleg teljesen világos, most már nem is utállak annyira, csak egy kicsit kevésbé.
KisTehen
az angolok annácskáék miatt léptek ki az eu-ból
kereső
Miért lenne ez a magyar "szuverenitás feladása"?? Mi is az európai ügyszség feladata, hatásköre? Természetesen azok számára, akik teljesen a magukénak érzik, és sajátjukként kezelik az eu által adott pénzügyi támogatásokat-és vele együtt az ország adófizetőeinek pénzét is, azok "szuverenitását" ez a hivatal mélységesen sérti és elfogadhatatlannak tarja. Ki a nagyobb hazaáruló, az-e aki meg akarja óvni ezeket a pénzeket attól, hogy saját zsbeként használják, vagy aki ezt elköveti? El lehet dönteni...
Egy kis ismertető, az Eu ügyészi szervezetéről:
www.consilium.europa.eu/hu/policies/eppo/
KisTehen
@kereső: európai ügyészség ... hagyjuk már ezt a faszságot ... a korrupt EP képviselőket a belga nemzeti ügyészség és titkosszolgálat buktatta le
KisTehen
@kereső: aztán kiderült, hogy az EP-nek nincs is ellenőrző szerve ... saját magukat kell ellenőrizni

HAHAHA
kereső
@Maccska: "JÁRNAK", amennyiben a tagállam betartja azokat az általad is hivatkozott szerződéseket...ha meg nem, akkor nem jár!!, csak a szátok. Itt van pénzügyminéisztériumot, a belügyet, az innovációs minisztériumot a gazdaságfejlesztéssel egyetmben éritő 25 milliárdos botrány...ami eu-s pénzeket érint. Tudod, az eu-nak sincs pénzfája, ahogy a magyar államnak sincsen...azok a pénzek az uniós állampolgárok adóinak befizetéseiből származnak, ők termelték meg, hát legyen már beleszólásuk az elköltésbe a qrva életbe. Te megtermeled a jövedelmet- a pénzt, a szomszédod meg elmulatja...mert az jár!! a szomszédodnak.

A födeláril európáról meg csak annyit...képes-e az "erős nemzet állam/magyarország" megvédeni magát.és európát is
összehamgolt közös hadügy nélkül, vagy csak a szája nagy? Képes- az erős nemzetállamok laza szövetsége(vagy mág az se, mert sziuverenitás!!) fellépni az usa, kina, eurázsia feltörekvőivel szemben európa érdekében és védelmében? Vagy nekünk osztán mindegy is...mert mi nem akarunk európát, nekünk nem kell...nekünk a japán pöttyös fenék kell, meg a türk tanács ottan több ezer kilométerre.
Ha egy közösség pénzét egy adott államban ellopják, az nem az adott állam belső ügye...mit nem lehet ezen érteni? Vagy mimagyaroknak különös kiváltasága, hogy azt lopunk el amit akarunk, és azoktól lopunk el akiktől akarunk- és ez nektek a szuverenitás. Na, tényleg ne nézzetek már hülyének mindenkit...
kereső
@KisTehen: 14:57 Eu-s pénzt érintett? Nem. Katari megvesztegetésnek nyitották ki a pénztárcájukat/zsebüket. Mi köze ehhez az eu-s ügyészségnek, beraktam a linket, hogy tudjátok már ti is ottan a fideSS házatájékán, hogy mis is a dolga. Ja, az EP képviselő ellen csak a hazája igazságszolgáltatás lépése után történhet bármiféle felelősségre vonás- azaz a görög képvielő esetében a görög igazságszolgáltatás kérheti a mentelmi jog felfüggesztését, megvonását, azt semmiféle eus intézmény nem kezdeményzheti.
kereső
@Maccska: Nem politikai zsarolás- egyetlen feltételt kell teljesiteni... a jogállami normák betartását- ami ugye demokratikus elveket is tartalmaz, úgymint a fékek és ellensúlyok rendszerének , függetlenségének biztositása. Ugye nem kell mondanom, hogy a korrupció legfőbb oka- mint okozatnak a megvalósulása, a jogállamiság teljes hiánya, a kontroll nélküli hatalom(fékek és ellensúlyok hiánya)...érdekes, hogy ezek meg voltak és működtek még a "baloldali" kormányok idejében, de amint a szuverén jobboldal került hatalomra a volt szovjet érdekszférában- rögtön visszasirták azt jó öreg dikatúrát, csak más tartalommal. Orbán még ennél is tovább ment, hiszen nem sima korrupcióról van szó, hanem az állam maga szervezi a mafgiaszerú működést, a törvényesitett lopást.Az a pénz, nem az orbán kormánynak jár/na, hanem az országnak, csak éppen a végrehajtó hatalom a kormány az aki megszegi a szerződést és nem tartja be azokat, igy az orbán kormánynak csak a szája járhat- pénz nem. Az orbán kormány megfosztja Magyarországot sokezer milliárd forint fejlesztési és felzárkóztatási pénztől megátalkodottságában- nagy-nagy szuverenitásában. Ezt azért jobb helyeken hazaárulásnak is becézik- mert tudatosan előre megfontolt szándékkal okoz kárt az országnak. Ennyi(ke).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.