Az amerikaiak attól tartanak, az izraeli válasz miatt még jobban elmérgesedhet a konfliktus.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ebben egyetertek Bidennel. Tulajdonkep ez nem is volt igazi tamadas, mert rendkivul messzirol indottak a raketakat, igy simen bemerhetok es leszedhetok voltak, nem veleltlen, hogy 99,99%-uk megsemmisult. Ez azert kellett Irannak, hogy arcvesztes nelkul zarja a konfliktust Izraellel.
izéke
@Yoda69: plusz tesztelték az izraeli légvédelmet,felmérték az esetleges későbbi túlterhelhetőség lehetőségét,melyik országok támogatására nem számíthatnak,lásd siita szunnita ellentét,ami néha felülírja a zsidóellenességet. Jordánia pl. aktívan lelőtte az iráni drónokat...
Yoda69
@izéke: Az is benne lehet, bar azt mar teszteltek eleget. Ennek a raketamennyisegnek akr 10x-eset is kepes hatastalanitani a kupola, es a vedelmi rendszer. Mas komoly hadero meg mar nem nagyon van akik veszelyt jelentenenk Izraelre. Most meg az van hatra, hogy egyesevellevadaszni a megmaradt terrorista vezetoket, aztan ujra el lehet kezdeni a beketargyalosagat, es Gaza ujjaepiteset.
KisTehen
izraelt ez nem fogja meghatni ... az usa meg akkor is segíteni fog nekik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.