Elmondása szerint nem pozícióra, hanem küldetésre jelentkezett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
El is várom, hogy ennek a kormánynak már ne adjanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Őrnagy: oszt mi a fasznak az a lombkorona nélkülü lombkorona sétány ,amire a gazdáid millíókat kértek le az eu.-tól ? te ,mint állítólag okos ,eszes ember , mikor veszed végre észre, hogy naponta átbasznak?
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Általában a facsemeték csak évek múlva hoznak nagy lombkoronát, de ilyesmire akkor se szabadna egyetlen EURO CENT EU-s pénzt költeni, csak a fejlődő ipat által megtermelt többletértékből Gyagyás!
Csak téged basznak át Gyagyás, mert seggfej vagy!
Engem nem basznak át Gyagyás, csak nem kérdeznek meg, se Brüsszelből, se a Karmelitából!
Már ezerszel elmondtam Gyagyás, hogy se fideszes, se fidesz szavazó nem vagyok, és sokmindenről másként döntenék, ha megkérdeznének! Ez még persze nem ok arra, hogy Piramisjáték bűncselekményekből finanszírozott nárcisztikus pszichopata "Messiás" hívő, vagy El-Quro támogató legyek, pláne nem buzi Sorosbérköcsög!
Na menj a büdös picsába Gyagyás!
csak úgy....
@Őrnagy: te egy fideszes lopásokat megmagyarázó mesterséges uninteliigencia,vagy csak egy sima buta fasz? :) ugye szúr a halántékod mikor próbálsz gondolkodni? - agydaganat !
- na de legalább van valami az üres buksidban!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Hazug buzi Sorosbérköcsög seggfej vagy menj a büdös picsába!!!
csak úgy....
@Őrnagy: ugye téged a függöséged miatt tudott elvarázsolni a fidesz? :) + a krónikus elmebetegséged és már sorosozó képes is vagy! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.