Több százan voltak ott azon az esküvői ceremónián Szomália középső részén, amelyen egy magát 112 évesnek való férfi elvette feleségül 17 éves barátnőjét - számolt be csütörtökön a különös esetről a BBC internetes hírportálja.

Forrás: vponline.hu
Feltöltő: Fehervaronline
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
@ugyeugye: Hihető, mi? Egyetértek egyébként a véleményeddel.

Ifjabb :) koromban még néztem MTV-t, ott volt 1x egy "Who's robbing the cradle and who's robbing the grave", vagy valami hasonló című műsor, amibe olyan esetet válogattak a "hírességek" világából, ahol a két fél között igencsak szignifikáns korkülönbség volt. Na erről az a műsor jut eszembe... Mindenesetre elég beteg fejű lehet a fószer, de a csaj szülei is megérik a pénzüket. Hány tehénért vette vajon?
carmen
Borzasztó,ez tényleg undóritó...:(((
zsuzsu
a vén f. ..a szerencsétlen lány ,biztos boldog lesz -mondják a kapzsi szülők ,de hát náluk ez megy,,nálunk meg házasodhatnak az unokatesók.hülyék mindenhol vannak.
eberti
Szegény lány.
Ha a vénember szerszáma nem működik akkor is a lány lesz a hibás...
szaboria
A társkerső rovtaban is vannak érdekes hidetések ezt a nők lapjában talátam.Fiatal leányt keresek házasság céljából 82 éves fitt úr. Jellige:Állmég a jegenye fa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.