Azaz angolul „The time is near! " Egy rendhagyo zeneszerzo, Yr. Robert Lalkovits - Axone, audio uzenete es felhivasa a vilag osszes allampolgaranak, egyenesen a jovo ismeretlen dimenziojabol. es... „Alea Iacta Est...” Tudositotta: Gary Halfton (Los Angeles, USA)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Döme
Inkábbelég furi a zene és az ürge is.valamit biztos tud,mert tele van vele a net,dehogy ez a stílus,amit művel,az nem fehér embernek való az biztos! Hallgattam egykét számát, amisját és nem feldolgozás,szavakat nem találtam rá.Ez a faszi egy komplett extrémista, semmihez nem köthető a karaktere.
Kakastoll
Már maga az egész cikk idegen, ékezethiányos, magyartalan....
csutak
A maiak közül Robert Miles az, aki hasonló zenét publikált: Childrens
Ez nem éri el azt a nívót, zavaros zeneileg.
KAgergő
Mert az arc, aki irta ezt a cikket, az állítólag Los Angelesben él és Magyar származású, vagy elég jól tud Magyarul és gondolom a billen nincsen ékezet, csak ezt tudom elképzelni róla. Szerintem ebbe az egészbe semmi kivetnivaló, szélsőséges dolog nincsen és a zene is simán Jarre-os, sőt több is esetekben. Minden művész, ha így, ha úgy, de mindig ki akar tünni a többiek közül, ezt ne felejtsük el, ez teljesen normális dolog. Ennek a zenének szerintem semmi köze nincsen Robert Miles féle, minimal és dream house stilusokhoz. Ez annál sokkal darkosabb és morozúsabb zenei cucc. Szép lenne, ha mindenkinek feküdne minden zene. Akárki akármit mond, nekem frankón bejön.
Mariannae
cerintem a zene nagyon átható és szép, de én ebben a 2012-es humbukban nem hiszek!!! :(
Kakastoll
@KAgergő: Próbáltál már ékezetes betűket használni a angol írásban ?...lásd nekik lesz-e kivetnivalójuk.
bigyibogyo
Nekem is inkább Jean Michel Jarre ugrott be róla. De szeretem Robert MIlles -t is :)
ÉS ez is tetszett.
www.youtube.com/watch?v=KOex8Xpq6-U
A_Viki
Sajnos én Észak-Korea és a jelenlegi politikai és gazdasági helyzetek miatt, kezdek is hinni benne egyre jobban. Bár ekkora felhajtást még 2000-ben sem csináltak, pedig akkor is megjósolták a világvégét. Rengeteg film, kisfilm és dokumentumfilm is készült a fennforgó témáról. Ezzel foglalkozik az egész világ. Ahogy nézegettem Róberten kívül rengeteg más művész is teret adott a témának. Sőt Amerikában még 2012 néven, tévécsatornát is üzemeltetnek. Félek, hogy igaz lesz, ha szeretnénk, ha nem. De akkor is a remény hal meg utoljára.
Thamás
észak-korea az egy nudli!Ha sokáig csinálják a fesztivált, leradírozzák a ruszkik, vagy az amcsik a térképről őket, aztán verhetik a tam-tamot lucifernek :)))
csutak
@Thamás: Sem emberileg sem politikailag nincs igazad!
Ma már ez nem így megy.
Ma a neokolonializáció elfogadott formája a gazdaság megölése általi lefegyverzés dukál.
KAgergő
Gondolkodjál már @Thamás: ha leírják őket nullára, gondolod más országok, vagy a szövettségeseik azt majd tártott szájjal és tétlenül fogják végignézni??? Gondolod majd a kis többi ferdeszemű nép, főleg Kina a nagy szövetségese, addig majd a pucerjában fogja taperolni a gésákat? Te rendes el vagy tévedve!!
Kristyna
@A_Viki: Szerintem is lesz 2012-ben valami, már túl nagy a felhajtás, de a körítés is körülötte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.