Kubatov Gábornak, az FTC elnökének felesége nyílt levélben fordult a férje lemondásáért tüntető szurkolókhoz, hogy a jövőben ne az otthonukhoz szervezzék a demonstrációjukat. 

Azokhoz szólok, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet

- írta Kubatov Ágnes a hétfőn az MTI-hez is eljuttatott nyílt levélben.

A sportvezető felesége a levélben többek között azt kérdezte a tüntető ultráktól, hogy mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy neki a vélt sérelmeikhez.

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldal szerint vasárnap csaknem ezren vonultak át a Groupama Stadiontól Kubatov Gábor házához tüntetni, hogy távozzon a klub éléről.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Nem a férjéhez kéne nyílt levelet írni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@gulyasgyula: Utolsó mondatoddal egyetértek! Azt azért figyelembe kell venni, hogy az agresszió agressziót szül. Véleményedet elfogadom, bár nem értünk egyet a radikális megoldások tekintetében.
pistapapa
@eszegfu: Megoldási javaslatod is van? A tüntetés már radikális?
pistapapa
Kubatov pedig elbújt a 12 éves mögé?
eszegfu
@pistapapa: Nem, a tüntetés nem radikális, ha a "normális mederben" zajlik. Én nem ezt nehezményeztem, hanem, amit irtam tegnap 9:08 és 14:03 hsz-ben. Ha van türelmed olvasd el, bizonyára megérted.
Levendula
A Face szerint is közszereplő az ipse.
Akkor vállalnia kell ennek a dolognak nem csak a pozitív oldalát!
Dr. Felipe
Kubaszovnénak először akkor kellett volna nyílt levelet írni mikor Gyurcsány Ferenc háza előtt ordibáltak a nyilasok de akkor csendben maradt.

Amúgy meg aki egy aljas féreggel házasodik az viselje a következményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél