Kubatov Gábornak, az FTC elnökének felesége nyílt levélben fordult a férje lemondásáért tüntető szurkolókhoz, hogy a jövőben ne az otthonukhoz szervezzék a demonstrációjukat. 

Azokhoz szólok, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet

- írta Kubatov Ágnes a hétfőn az MTI-hez is eljuttatott nyílt levélben.

A sportvezető felesége a levélben többek között azt kérdezte a tüntető ultráktól, hogy mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy neki a vélt sérelmeikhez.

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldal szerint vasárnap csaknem ezren vonultak át a Groupama Stadiontól Kubatov Gábor házához tüntetni, hogy távozzon a klub éléről.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Nem a férjéhez kéne nyílt levelet írni ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
Nem a férjéhez kéne nyílt levelet írni ?
m.macskosz
Ilyen ez a szelavíííííííííííííí, kedves kubatov asszony!
Bizony, a számolatlanul hulló milliárdoknak ilyen hátulütői is lehetnek!
Amikor a kedves férje a fradika elnökségéért araszolt, nyilván tudnia kellett róla, hogy ezek a "sport/futball szerető erős fiúk, szeretnek autót borogatni, gyújtogatni, rendőröket utcakővel dobálgatni...Örüljön, hogy most ilyen visszafogottak voltak!
Horovitz Ernő
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Horovitz Ernő
@Horizont: mondanál legalább egy embert, aki Gyurcsány háza előtt tüntetett?
Nyugi, Orbánt is leszarom, de hidd el: ez a Szemlőhegy utca tetején van egyirányúsítva dél felé - egy 3-4 tagú társaságnak még csak esélye sem lenne eljutni a bejárat elé...
Mézike
@m.macskosz: Nahát! Nemrég azt ajánlottam neked a szélirány ellenörzésére dugj ki egy kis fradi zászlót az ablakon.
Esküsöm nem erre gondoltam...:-)
m.macskosz
@Mézike: Bevállalom, hogy agyilag zokni vagyok, de ezt most nem értem.
Te azt hitted, hogy én Fradi drukker vagyok?
Mézike
@m.macskosz: Dehogy! csak az jutott eszembe, mert abból van kicsi zászló is.
Nekem is van egy kicsike. Monnyuk nem járok meccsre, még Papus se. Azt mondja nem akar még több vérnyomáscsökkentőt szedni.
Horovitz Ernő
@m.macskosz: a bagázs a Fajd utca x Szemlőhegy út sarkánál megállt (az óvóda előtt), onnan a bejárat kb. 50 méterre van
Különben itt lakom (onnan tudom) :)
Gyurcsányt sem komálom, de a plebszet leállítottam volna már a Margit körútnál = balhés gyerekeket sehol nem komálják...
Mézike
@Horovitz Ernő: Drága guglizd meg a többi linket is, ha már nem teszed meg hogy utána nézz magad.
m.macskosz
@Horovitz Ernő: Most már értem, mit akartál mondani:
"mondanál legalább egy embert, aki Gyurcsány háza előtt tüntetett?"
Jó környék, te meg oda születtél, gondolom...
...én is jó helyen lakom: utoljára 1956-ban volt balhé.
Horovitz Ernő
@m.macskosz: hát kb...:)
Csak az mondja úri környéknek, aki nem ismeri, de vitathatatlan, hogy a közbiztonság igen jó és tüntetésektől sem kell tartani
akik már összeharácsolták magukat, inkább a csendet szeretik :)
justhpeter
Kubatov az orbáni jellem kirívó képviselője, szélhámos és közszereplő. A fradi szurkolók azt csinálhatnak vele, amit akarnak. Nem ők kezdték.
A család azonban nem közszereplő. Ha tehát a szurkolók leszámolást akarnak, intézzék más helyen.
papa.49
@Horovitz Ernő: Volt két pacák akik a kapujukban kezdett tüntetni Az egyik a réparudi, a másik ha jól emlékszem a máriuszka volt, ott pofáztak a kapunál, mikor a Dobrev Klára kijött futottak mint a nyúl!!!))))))))))))))))))))))))
Előbb tájékozódj, aztán írjál)))))))))))))
Toby
"...a jövőben ne az otthonukhoz szervezzék a demonstrációjukat. "

Hát persze ! Meg halkabbak legyenek, lehetőleg suttogjanak, szépen, sorban, egyenként súgják nagysasszony fülecskéibe a rosszallásukat !

Szerencsétlen némber.
papa.49
@Toby: Na ezeknél se a ,,szomszéd a hülye,,))))))))))
Horovitz Ernő
@papa.49: azt írtam, hogy egy "3-4 tagú bagázsnak semmi esélye nincs eljutni a bejáratig"
mate03
@m.macskosz:!Ugyan ezek a szurkolók balhéztak 2006-ban!Nemrég olvastam tőlük a Fradi fan,oldalon! Idézem! Kubatov a kurva anyád! 2006.ban mást ígértél nekünk a balhé előtt! Akkor jók voltunk? Most meg velünk kekeckedsz?Vigyázz mert jövünk!
panellproli
Majd hoznak törvényt egy nap alatt hogy ott sem lehet tüntetni mint az orbanisztáni villánál.Még az Alaptörvénybe is beveszik.De hogy ők mindenütt tüntethettek, kordont bonthattak, kirakatokat és kocsikat törhettek, zúzhattak az már lényegtelen. Azokban az utcákban hány anya és gyerek félt az örjöngéstől ráadásul heteken keresztül?.
m.macskosz
@mate03: Kapaszkodj meg! Van egy kollégám, aki azzal dicsekszik, hogy ott fotózkodott a felgyújtott autónál! fradi bé közepes, elvonási tünetei vannak, hogy nem mehet a groupama nevű pénznyelő kegyhelyre, de ugyebár bojkottálták a stadion-látogatást.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: gyanúúúúúúúúúús, roppant gyanúúúúús...
kkalman
Kedves Kubatovné! Lókocsom a kisztihandját! Nem akarom zavarni, de tuggya, aki korpa közé keveredik megeszik a disznók. Vonja má' ki a jelenlegi férjét a köztudatból, vagy ha ez nem megy, cserélje le egy kevésbé ismertre.
Ha egyik megoldás se tetszik, akkor sorry, de ez van! Majd megszokja!
paolo006
Aki szarházi mocskos tolvaj hazug csavargóhoz megy feleségül az ne nyávogjon. Tűrjön.
nezelodo
Gondolom Kubatovné asszonyságnak az rendben volt, amikor a réparobi meg a szíjas ott ocsmánykodott, (meg futott) a Fletó házánál. Kérem vegye olyan lazára a figurát, mint a Dobrev Klára asszony, de nehogy Álnok süteménnyel kínálja őket mint a MANYUP őrző kuszafogú szőke a tüntetőket, mert letolják a torkán! Amikor hasznukra voltak, törtek zúztak, nem volt kifogása a viselkedésük miatt.
soljanka
És vajon mivel magyarázták ezt meg a kislánynak? Aki érthetően félhetett.
( És aki nem is olyan sokára a mi lábunkon fog élni.)
Viszont nem tudom sajnálni az asszonyt: akinek fontos a családja, az nem teszi ki veszélynek. Kubatov - és társai- már elég régóta azt hiszik, hogy büntetlenül gázolhatnak át mindenkin.
Kubatov, a Wc-s zuglói expolgi, meg az L.Szájmon olyan undorító módon viselkednek, hogy egyszer elszakad a cérna.
Desischado
C'est la vie, madame! Ki milyen virágot szakított, azt szagolja! Nem kellett volna egy gerinctelen, megélhetési, aljadék heréhez hozzámenni!
coyote3
Ez az ágnes ismeri a férje "munkásságát" ? :))))))))))))))))
papa.49
@Horovitz Ernő: A tegnapi 18:40 re Azt írtad hogy 3-4 embert , HÁT NEM AZT ÍRTAD, FEJBŐL IDÉZEM ,,MONDJÁL EGY EMBERT AKI ODAMENT TÜNTETNI,, koma a hazudozást piszkosul utálom, ez az ami igazán kihoz a sodromból!!!
A továbbiakban kímélj meg a megszólításomtól, nem kívánok veled társalogni, VILÁGOS!!!
Hellcat
Ó igen? Ha jól emlékszem gyurcsány édesanyjánál is tüntettek anno emberek...pedig aztán ő sem sokról tehet. Ez ilyen...a következményeket vállalni kell!
eszegfu
Nekem furcsa volt a levelében, hogy "gyerekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat" emliti. 3 gyermeke van Kubatovnak, akikből 2 már felnőtt koru lehet (lánya 2013-ban a hirek szerint férjhez akart menni), talán már nem is lakik velük, és akik egy előző házasságából születhettek. 2002-ben már biztos, hogy Ágnes a felesége volt. Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy ebben az időben még nem tudhatta a felesége, hogy hova "fajulhat" férje szereplése. Tehát a család "belenőtt" a politikába, igy fokozatosan azzal is tisztába kellett jönniük, hogy ez mivel járhat. "Közszereplőként" pedig türniük kell azt gondolom. A kislányuk ebben vétlen, őt sajnálom, de azt hiszem csak a szülőkön mulik, hogy megvédhessék "korrektebb" politizálásukkal. Persze az is lehet, hogy rosszul látom.
abramovics
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@papa.49: Húúúúú, de "bepöccentél"!
eszegfu
@abramovics: 9:08 Jogod van ahhoz, hogy más véleményed legyen és azt meg is irjad! De kérlek, ne "dobd el igy az agyadat"... ez igy nem lehet egy vélemény csere alapja.
magyarbakancs
Az egész nevetséges tüntetés, és a nyílt levél is.
A Magyar foci színvonala egy kocsideréknyi ganét nem ér.
Erre szót.időt,pénzt pazarolni az maga az elmebaj.
Strong
Kedves Kubatovné Asszony,

Ha őszinték vagyunk akkor Önben is felmerül ilyen gondolat: Ennyire demagóg "kamu levelet" önszántából nem ír az ember...
Mégegy: Gyermekük nincs veszélyben, mégha Ön ezt állítja is - ez csak duma (a költő hozzászól: a gyerek úgy is tudja, hogy igazából milyen az apuka.)

Végül: Önt és a gyereket majd kárpótolja az apuka által összeharácsolt néhány milliárd forint...
gulyasgyula
@eszegfu: @abramovics: Ha a szép szó , a kérés nem halja akinek kellene akkor gondoljon arra mi lessz ha elfogy az emberek ,a KISMIZETT ,MEGLOPOTT ADÓFIZETŐK TÜRELME .. Igy tovább jó hangosan ...Hátha mégis meghallják .
papa.49
@eszegfu: 09:46. ra Kicsit igen mert azt soha nem bírtam elviselni ha a szemembe hazudik valaki, kérjen elnézést és rendben, tévedni emberi dolog, a hazugság viszont nem megbocsátható, főként ha még meg is ismétli...))))))))))No de a harag elmúlt))))))))))
eszegfu
@gulyasgyula: 13:29 Az rendben van, hogy legyen akár hangos is!! De ne mocskolódva!
Gondold át: milyen dolog, hogy nem egyezik a véleményünk és akkor beigérnéd nekem az akasztásomat a "pereputtyommal, fattyaimmal együtt"?! És tudod, amit szépen, halkan mondanak és nem érti meg a másik, azt nem fogja megérteni kiabálva ocsmánysággal sem, mert nem AKARJA !
soljanka
@abramovics: Csak jó szándékkal idézek a modi elvekből:

" Tilos a nagybetűs írásmód, a CAPS LOCK tartós használata, a különböző karakterek nem a magyar nyelv helyesírásának megfelelő tartós használata"
Vizual
Nem is tudom. Kik mentek oda ? Tán csak nem akik Budapestnek is 100 millios kárt okoztak, akik otthonaikban zaklattak kisebbségeket, akik nem egyszer végig garázdálkodták az országot, ne adj 'sten most meg a bejövő idegeneket zaklatják és ...DE hát remélem, hogy most már látja ez a nő is, hogy a fagyi vissza is tud nyalni. Nem sajnálom.
Bercifiu
@Strong: Szerintem a barom férjét kellene elzavarni, s nyugodtan élhetne a gyerekeivel. Ez a tüntetés csak az előszele, a későbbi felelősségre vonásnak, de akkorra már a gyerekek is nagyok lesznek, s nem csodálkoznak a történteken.
bence
@Horovitz Ernő: ! Remélem emlékszel Répásira ? Ha a többiekre is kíváncsi vagy szólj ! Megírom !
gulyasgyula
@eszegfu: Ma olvastam Német országban egy nagyot //halló // politikusnak fel gyújtották - robbantották a kocsiját ..Kubatov G. fidesz pártigazgató ,FTC elnök úr ha nem halja a adófizetők hangját az is egy válasz pedig a mi pénzünkből halmozza az állásait ..Tenni kell róla hogy halja meg mit mond a nép.
eszegfu
@gulyasgyula: Utolsó mondatoddal egyetértek! Azt azért figyelembe kell venni, hogy az agresszió agressziót szül. Véleményedet elfogadom, bár nem értünk egyet a radikális megoldások tekintetében.
pistapapa
@eszegfu: Megoldási javaslatod is van? A tüntetés már radikális?
pistapapa
Kubatov pedig elbújt a 12 éves mögé?
eszegfu
@pistapapa: Nem, a tüntetés nem radikális, ha a "normális mederben" zajlik. Én nem ezt nehezményeztem, hanem, amit irtam tegnap 9:08 és 14:03 hsz-ben. Ha van türelmed olvasd el, bizonyára megérted.
Levendula
A Face szerint is közszereplő az ipse.
Akkor vállalnia kell ennek a dolognak nem csak a pozitív oldalát!
Dr. Felipe
Kubaszovnénak először akkor kellett volna nyílt levelet írni mikor Gyurcsány Ferenc háza előtt ordibáltak a nyilasok de akkor csendben maradt.

Amúgy meg aki egy aljas féreggel házasodik az viselje a következményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.