Kifakadt a Magyar Úszószövetségre Hosszú Katinka kedden, de Cseh László nem érti, hogy mire gondolt kollégája – nyilatkozta a TV2 Tények című műsorában.

A Magyar Úszó Szövetség sokat tesz értünk, én is mindent megkaptam a múlt évben, amire szükségem volt, hogy rendesen fel tudjak készülni

- állította a világ- és Európa-bajnok úszó, majd hozzátette:

nem is nagyon értem, hogy Katinka mire gondol.

Cseh szerint mindenhol vannak hibák, mindent lehetne jobban csinálni, de nem gondolja, hogy erre kellene fektetni a hangsúlyt az ünnepek előtt. Azt is megjegyezte: bár lehetne még egy-két plusz, ami a kényelmüket jobban fokozná, de úgy érzi, ő eddig minden támogatást megkapott, amire igazán szüksége volt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teknővájó
Laci! Azért ennyire nem kellene akarni! Mármint megfelelni Viktornak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Egyszer volt Cseh Laciról interjú, hogy hogyan él. "Brókerkedik". Van otthon egy szobája, nézi az árfolyamokat 3 monitoron. És így lazít. Ez a hobbija. Úszás után ezzel megalapozza a jövőjét. Az úszás is egy hobbi számára. Én ezt vágtam le. Ha nem úszna, akkor ezt csinálná élesbe. Okos, ügyes gyerek. Nem fog a múltjából élni, valószínű. Kérdés: Miért Gyárfás az Úszószövetség elnöke? Miért Baráth Etele a Kajak-kenu szövetség elnöke? Rezsi Sziszi mit keres a Birkózó szövetség tetején?(hozzá teszem: sokat!) sic! Miért Kocsis Matuska(Máté szlovákul) a kéziszövetség teljhatalmú ura? Hogy került Gabi bácsi zsebébe az Ikarus? Csányi Big Alexander hogyan lett OTP atyaisten egy Pick téliszalámival megloccsantva milliárdjait keményen uzsorás?
etella
Lacika usszál kevesebbet, mert a víz kimosta az agyadat
wagabund
@Fradigege: ..."Kérdés: Miért Gyárfás az Úszószövetség elnöke?"...

ez érdekelne...léccilécciléccííí...
Fradigege
@wagabund: Mert nem én. Pedig úsztam. Nem engedik, hogy átlássuk a logikát. A vívó szövetség elnőke a Gémesi például. Hogyan? Miért? Minek? Állás halmozás.
wagabund
@Fradigege: itt állok széttárt karokkal, és bután nézek ki a fejemből...
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.