Az angol válogatott gól nélküli döntetlent játszott a szlovák csapattal a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság hétfői játéknapján, így előbbi a második helyen lépett tovább a B csoportból, utóbbi pedig a harmadik helyen zárt.

A szlovákok elhalasztották a magyar továbbjutást

A találkozón Roy Hodgson szövetségi kapitány együttese – amely egy győzelemmel a 16 közé juttatta volna a magyarokat – ugyan nagy fölényben futballozott, de támadásban hiányzott belőle a kreativitás, így a szlovákok viszonylag könnyedén tartották az eredményt.

Az angol válogatott a jövő hétfői nyolcaddöntőben így a magyarokat is felvonultató F csoport második helyezettjével játszik Nizzában.

Wales bezzeg gyorsan eldöntötte

Wales válogatottja 3-0-ra legyőzte Oroszországot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság hétfői játéknapján, a B csoport harmadik fordulójában, ezzel előbbi bejutott a 16 közé, utóbbi pedig kiesett.

A szlovákok elhalasztották a magyar továbbjutást

Az első félidő első felében Aaron Ramsey és Neil Taylor, a második felvonásban pedig Gareth Bale volt eredményes. A walesiek a gólokon kívül is több nagy helyzetet alakítottak ki, összesen 11 alkalommal találták el a kaput, és magabiztos, megérdemelt sikerükkel a csoport első helyéről jutottak a 16 közé.

A walesiek szombaton Párizsban játsszák nyolcaddöntős meccsüket az A, a C vagy a D csoport harmadik helyezettjével.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Nehogymár ilyen egyszerű legyen! :-)
namihami
Lenne egy sokkal egyszerűbb megoldás.
Jobban kellene játszani és több, saját gólt lőni, mint az aktuális ellenfél. Ezen egyszerű módszer nagyban elősegíthetné a SAJÁT jogon történő továbbjutást és nem másokra kéne számítani.
Csodálkozó
A demokrácia, gazdaság, munkahelyteremtés és a népjólét terén kéne szorgoskodni, nem a hülye labdarugdosással terelni a lopást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.