A Magyar Úszó Szövetség távozását bejelentett elnöke nem írta meg azt a levelet, ami hivatalossá teszi lemondását. Mint ismert, Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök szerda reggel 9 órakor a Magyar Távirati Irodának küldött üzenetében bejelentette, a személye körül kialakult konfliktust lemondásával kívánja feloldani. A szövetség alapszabályának az elnöki poszt megüresedéséről szóló 18. paragrafusában viszont az olvasható, hogy a távozás első hivatalos lépése az, hogy az elnök – momentán a tisztet 23 éven át betöltő Gyárfás – írásban tájékoztassa a szövetséget szándékáról.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Pedig a p@csevel is eljatszhatott volna... Ebbol is latszik, hogy mennyire kezivezerlesu a magyar sport: amit orban mond, annak ugy kell lennie. Ha a csuti focibuzi meg akarja tartani a csokosat a MUSZ elen, akkor ciganygyerekek is potyoghatnak az egbol, akkor se fog tavozni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1:" Pedig a p@csevel is eljatszhatott volna."
Milyen kellemes öröme lett volna ha találkozott volna az öt combú nőjével.
magyarbakancs
Az a gond ezzel az egész úszó szövetséggel,meg a magyar sporttal,hogy állami apanázs nélkül nem is létezne.
Szerintetek közpénzt költeni profi sportra szabályos?
Éljen meg a tehetségéből és ne tartsák a markukat se a sportvezetők ,se a sportolók.
karma1
@magyarbakancs: Igen, a TAO-t tobbek kozott erre is talaltak ki, bar nem hiszem, hogy az adozok altal felajanlott 1 % az mind oda megy, ahova szanjak. Van egy erzesem, hogy ezek a TAO penzek ugyanugy az adohivatal kezen mennek keresztul, vagy ha nem, akkor van beleszolasa a kormanynak felulrol, hogy a "sportra" adomanyozott penzek hova keruljenek,. Szinte le mernek fogadni, hogy ami belefer, annyi megy a focira...Nem is tudom, miert is gondolom ezt?
Az elsportot mindig is tamogatja minden rezsim, minden orszagban, mert ez a nemzeti identitas resze: nekunk is buszkenek kell lennunk minden magyar sikerre.
magyarbakancs
@karma1:" elsportot mindig is tamogatja minden rezsim, minden orszagban,"
Ez a kulcs mondat.
Rezsim és nem egy normális demokrácia.
Magyarországon soha nem volt demokrácia csak annak kirakatpolitikája.
karma1
@magyarbakancs: Nem, most egy picit tevedsz, ezt minden orszagban tamogatjak, Hitler eppen ugy, mint John F Kennedy es Obama, vagy eppen putyin, orban...
Nalunk peldaul itt Zelandon elonyt jelent, ha bevandorlo vagy, es valamilyen sportot uzol, versenyszeruen, es jo eredmenyeid vannak, akkor leroviditik a varakozasi idot az allampolgarsaghoz, hogy ujzelandi allampolgarkent tudjal versenyezni.
Magyarorszagon csak annyi a baj, hogy az allam altal adott penzekert a versenyzok politikai huseget is meg akarjak vasarolni, es iranyitani akarjak oket - vagy eppen buntetni a penzelvonassal, ha az elsportolo nem ugy ugral, ahogy azt a vezir akarja...
magyarbakancs
@karma1: Új-Zélandon támogatják az élsportolót, hogy előbb kapjon állampolgárságot. Új-Zélandi rögbi sport sem állami pénzen van gondolom.
De nem abból él, meg mint itthon.
Én egy kanyi forintot nem adnák nekik.
Éljen meg a tehetségéből.
Úgy, mint Angliában, USA-ban.
Ott nem ömlesztik a közpénzt a sportba.
NBI,NFL,jégkorong sportolók az USA-ban állami pénzen élnek?
Nem.
Tehetségéből él meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.