A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége szerdai ülésén úgy döntött, csütörtöktől három helyett egy szövetségi kapitány látja el a poszttal járó teendőket. A felnőtteknél Hargitay András, az utánpótlás válogatottnál Petrov Iván, a nyíltvízi szakágban pedig Gellért Gábor megbízatása szűnik meg ezzel.

Bienerth Gusztáv, a MÚSZ január 8-án megválasztott új elnöke sajtótájékoztatóján elmondta: az átalakítás értelmében a mindenkori edzőbizottság vezetője – aki jelenleg Sós Csaba – látja majd el a kapitányi feladatokat.

Sós Csaba javaslatot terjesztett fel, hogy Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup is tagja legyen az edzőbizottságnak, Bienerth Gusztáv pedig Cseh Lászlót kérte fel arra, hogy szervezzen meg egy találkozót a Gyárfás Tamás elleni petíciót aláíró úszókkal. Utóbbi február 1-jén, 13 órakor lesz.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

krumpli
Hiába nyalt Hargitay, Gyárfásnak, és az új elnöknek ezerrel.. :D :P
wagabund
Hargitay feszegette a pofonosládát...azt mondta neki esze ágában sincs távozni...az új főnök ezt nem így gondolta...mintha pezsdülne az állóvíz.

új seprő jól seper.
justhpeter
Ez a tipikus két esély. Vagy bejön vagy nem. Akármelyik válik valóra lesz felelőse ?
wagabund
a propelleren még véletlenül sem említik, hogy Hosszú a Luxembourgi úszóviadalon két aranyat szerzett, meg még vallami aprót..a verseny ma folytatódik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.