A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján osztotta meg a hírt, miszerint a válogatott Oroszország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen június 5-én a Groupama Arénában.

Bernd Storck együttese március 25-én Portugáliában játszik világbajnoki selejtezőt, majd június 9-én Andorrában folytatja a harcot, melynek tétje a 2018-as tornán való részvétel.

Éppen a vb-házigazda orosz gárda látogat tehát Budapestre az andorrai utazás előtt, Stanislav Cherchesov együttese ugyan jelenleg csak a 61. helyen áll a világranglistán, de ez az adat csalóka, hiszen ősszel nem játszott tétmérkőzést a Szbornaja.

Az 53 éves mester összes játékosa a hazai bajnokságban szerepel, a gárda csapatkapitánya a 101-szeres válogatott Vaszilij Berezuckij.

A mieink a Szovjetunió szétesése óta nem tudták megverni az oroszokat (egy döntetlen, három vereség), legutóbb hazai pályán Dárdai Pál vezetésével kapott ki a nemzeti csapat 2-1-re 2014 novemberében – írja a 24.hu.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ugye mégiscsak van valami "haszna" Őfenesége lefetyelésének! Azért azt meg kell kérdezzem, hogy a szurkolók szerint, ha megruháznak bennünket - ami várható - akkor most is az lesz, hogy nem győzhettünk?
nevemnick
@RonaGyuri: A vezír bebizonyítja, hogy nem kikaptunk, hanem az erőfölényünket nem akartuk kimutatni.
Ennyi elég lesz a birkáknak.
nevemnick
@RonaGyuri: rosszul írtad. Az a zember már túllépett a bátorságon, most már botor.
wagabund
Oroszország ellen játszik a magyar labdarúgó válogatott...

-idefigyeljetek fijuk! még csak véletlenül se zavarjátok meg az orosz kapust a szundikálásban, inkább rúgjatok négy-öt öngólt...akkor is meglesz a prémium...
-arra még felhívnám a figyelmeteket, hogy tilos az ő térfelükre átmenni... ökörködjetek a mi kapunk előtt...egyszer csak vége lesz a mérkőzésnek...
bakegya
Majd ebből a labdakergekórból megélünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.