Urbán Flórián, a válogatottban korábban negyvenszer szereplő egykori védő ezúttal is a szokásos hangnemében osztott ki mindenkit a válogatott luxemburgi vereségéért.

Csütörtökön gyalázatos játék után 2-1-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott Luxemburgban. Urbán egy nyilvános facebook posztban mondta meg a magáét.

„Tisztelt futballszerető sporttársak!

Luxemburg-Magyarország 2:1

Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van! Kineveznek szövetségi kapitánynak egy olyan fiatalembert, aki még nem hogy eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan. A meccs utáni nyilatkozata vérlázító. Szerinte kevés volt az idő a felkészülésre… Ahham… Az ellen a Luxemburg ellen, akit egy valamirevaló Nb I-es csapatnak gólokkal kellene vernie! Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy Fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni.

Luxemburg-Magyarország 2:1…

Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!”

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Bár ne szeretné ennyire a min.elnök a focit!
human
@kiscsillag66: Szerethetné a sakkot. Oda nem kell fűtött sakktábla stadionnal.
silber13
@human: Vagy próbálkozhatna a bázisugrással!:-)))
human
@kiscsillag66: Nyomós érvnél ide már több kell szerintem.
kiscsillag66
@human: De ha nem hallgat senkire, úgy nehéz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.