Külföldön próbálta megmenteni házasságát a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, valamint amerikai férje és egyben edzője, Shane Tusup.

A Blikk információi szerint a pár tavaly decemberben megromlott kapcsolata kap egy új esélyt„A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat.

Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról.

A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt” – mondta a házastársak által alapított Iron Aquatics úszóklubba járó egyik gyermek hozzátartozója.

True friendship. Best friends through thick and thin.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Az Index értesülései szerint Hosszú a múlt héten az Egyesült Államokban járt. Uszodai források ugyanakkor úgy tudják, az úszónő és a férje valahol a trópusokon nyaralt közösen.

Címlapkép: Instagram/tusup11

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apatszerek
Ez már nem sportoló, de celeb szint. Most már biztosan kiéget a teljesítmény orientáltságból, abba kel hagyni a sportolást, ne égesse magát meg az országot. Ennyi volt, nincs tovább. Ez a
siker ára, örömtelen magánélet.
wagabund
Ahogy Risztov is visszajött egy olimpiai aranyért a nagy lepukkanásból, úgy Hosszúnak is van még legalább két aranya Tokióban...ezen dolgozik most..így, vagy úgy, de még van benne erő.
Amúgy Risztov amit bemutatott, az igen kemény meló volt. Hosszú is tud annyit.

ez nem győzike színvonalú celeb kategória.
nezelodo
Jól van folytatódik a szappanopera, az erre vevő unatkozók elégedetten törölgethetik a meghatódástól kicsordult könnyeiket. Csak nehogy elordítsa magát az a finom úr mert eltörik a varázs...
volvós
Gondolom, Afganisztánban " pihentek " külön szobában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.