Még soha nem vertük a horvátokat, most legalább egy döntetlen kellene, hogy ne teljesen lehangolóan kezdjük azt az Eb-selejtezőt, aminek a Puskás Stadionban lesz a végállomása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Duna menti futball? Ez valami honfoglalós DNS izé? Mit szed? Mondjuk ha már a mi 10 milliós nemzetünk a rengeteg stadionjával még kijutni se képes a vb-re, akkor a legjobb megoldás, hogy másoktól lenyúljuk a dicsőséget. Hisz igaza van, egykoron három tenger mosta az országot, ergo a horvát csapat igazából magyar válogatott. Kár, hogy a mi kutyánk kölyke a fejünkre nőtt, mert amíg ők kitartóan fejlődtek, addig mi csak szállásadói voltunk a labdarúgásnak, vagyis csak stadionokat építettünk mindenhol, focizni meg elfelejtetünk. Hiába az építőipar nem versenysport hacsak a korrupciót nem tekintjük annak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.