A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi két év legjobb játékát nyújtva hátrányból fordított és nyert 2-1-re a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Hihetetlen, csoda: megvertük a világbajnoki második Horvátországot

A vezetést az esélyesebb vendégek szerezték meg Ante Rebic révén a 13. percben, de a 100. válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs gólpasszából Szalai Ádám egyenlített a 34. percben. A győztes találatot Pátkai Máté lőtte a 76. percben Dzsudzsák szögletét követően.

Összefoglaló:

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese június 8-án Azerbajdzsán vendégeként folytatja az Eb-selejtezőket, három nappal később pedig Wales gárdáját fogadja.

Hihetetlen, csoda: megvertük a világbajnoki második Horvátországot

(MTI)

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd, Czagány Balázs)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hihetetlen!
Néhány fiatal tényleg kezd kiemelkedően küzdeni tudni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Ennek örömére hol épül a következő stadion?
csipetke
Vak tyúk is talál szemet...avagy,lehet,hogy a horvátok nem voltak formában,vagy elbízták magukat,ismerve a magyar csapat teljesítményét,úgy általában..
balos
Megmondom,hogy úgy szarom le az egész maffia fideSSes focit ahogy van!Túl sok pénzbe kerül,hogy 11köcsög futkározik 910 percet milliárdókért!
relatív
Reálisan kell értelmeznünk minden meccset.
A pár nappal korábbi csapat IS győzhetett volna - ha így veszi fel a küzdelmet, és ilyen taktikusan játszik -, de akkor ezt a játékfelfogást nem hoztuk, míg most ( nem kis részben a drukkerek támogatásával ! ) ez történt !
Minden csapat megverhető - előfordult már több nagy csapat esetében IS a vereség, ezért egyáltalán nem kell elájulni a győzelmünktől - ezért ebben a felfogásban kell a további meccseinket IS abszolválnunk.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !
SystemError
@durbincs: Anyád ma olyan elhasznált volt, de nem utasította vissza az ezrest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.