Akkorát koppantunk Mészáros Lőrinc felcsúti szereléséért loholva, mint egy lelkesedéstől elvakult papagáj a konyhaablakon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"a 2rule drágább lett, mint az Adidas" Hát ez már csak így van, egy nagy hírű prémium márkát meg kell ám fizetni. Ehhez már csak csíki sör dukál, vagy csak abban mosható?! Ha valaki rápillant a labdarúgdosó enbéegy tabellára akkor jól látható, milyen értékes brand-et sikerült a turulnak építenie: az utolsó négy csapatból kerül ki az a három, amelyet a viselésre utasítottak pártpolitikailag. Haladás, Diósgyőr, meg ez a 'csúti akadémikus brigád. Remélem 400 óra ingyen túlórában készítik ezeket. Mindentlopunk = Orbán maffia. És tényleg jól ,,odacsaptak'' a multiknak, lásd ,,rabszolgatörvény''. Pár éve még meg akarták kövezni Kertész Ákost, amikor azt találta mondani, hogy a magyarok genetikailag szolgalelkűek. Amikor egy ország hagyja, hogy ennyiszer és így átb@sszák, és még mindig hisz, akkor azt minek lehet nevezni? Ha nem kínai gyermekmunkással dolgoztatsz, bizony elszaladnak az árak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.