A Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Európa-bajnoki selejtezőt. Nincs mit szépíteni a dolgon a lelkes, ám egyértelműen rasszista “fekete sereg” nem válogatta meg a szavait az ellenfél szurkoló táborával szemben A mérkőzés elején a magyar tábor kifütyülte a szlovák himnuszt, majd a mérkőzés végén a vereséget nagyon nehezen emésztette meg a magyar B-közép, a vendégszektor szurkolását megköszönő szlovák csapatra a hazai drukkerek azt kiabálták: „Cigányok, cigányok”…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ennek a gyenge bagázsnak nem elég a rendvédelmi, mindenféle magán izét is fizetünk
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=463s
.
Hogy nem ég a le a pofagolójuk!!!
Sámannus
@tudode: Igen ezek vannak nagy becsben tartva, és a közéletre is elsősorban ők hatnak, a módszereikkel a politikusokon keresztül. Ők szolgálják ki a kormányt pusmussal, és hatalmas hatalom éhséggel. Ott vannak minden ponton, ahol pénzeső lehet. ezért olyan választékosak, vagy inkább csak annak tűnnek, de a leggátlástalanabbak is.
tudode
@Sámannus: .
Kész costa nostra állami szinten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.