Százezer dollárt kapott Abu-Dzabiban a célig futó kenyai iramdiktáló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy VB lesz-e azt nem tudom,

de az index-es fiuk atlétikával kapcsolatos tudása és tájékozottsága, pontosabban annak hiánya valóban BN-szintű

Tegyük gyorsan hozzá ezek a fiuk szinte minden sport kapcsán tudnak sületlenségeket összehordani. A legújabb blődlijük „Csak nyúlnak hívták, de kiállás helyett inkább megnyerte a maratont” címmel harsogják. Hogy nem csak a bugyuta címről van szó azt már az első mondatban tisztázzák „Reuban Kipyegót eredetileg csak iramdiktálónak szerződtették az abu-dzabi maratonra, de a kenyai futó annyira jól érezte magát, hogy nem állt le, hanem megnyerte a versenyt, és elvitte az első helyért járó százezer dollárt is.”!
Nos tegyük hozzá ilyen is előfordult már a sport-ág történetében! Azonban egyértelműen erről „most és itt” szó sincs. Mint később megírja „Abu-Dzabiban honfitársát, Dickson Chumbát kellett volna hozzásegítenie a győzelemhez. A terv szerint Kipyego 30 kilométer után kiszállt volna, de miután Chumba már 10 kilométernél feladta a maratont sérülés miatt, a nyúl úgy döntött, hogy végigmegy.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.