A 23-szoros olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps szerint kemény időszak elé néznek a sportolók most.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Van körülöttük elég pszichológus, majd átsegítik őket a traumán!!
Gondolom azért ők is megértik, hogy ezt az olimpiát negy felelőtlenség lenne megtartani.
Meg lehet érteni a hirtelen jött sokkot is, hiszen sok év munkája van egy-egy sprtoló mögött!!!
namihami
Én szoktam a sportot (except hungarian ""football"") nézni, bár ez szerintem már nem sport, hanem pénzhajhászás, de ez most az a helyzet, hogy::
Ki nem sz@rja le a sportolók lelki(és nem testi)életét? Arról már nem is szólva, hogy egy ilyen esemény a vírus életében mekkora habzsi-dőzsinek számítana.
(azért használtam angol szavakat, hogy a Vezér is(?!?!?!) értse)
Oposit
Szerintem ebben a helyzetben erről írni sem kéne! Mert akkor mit szóljanak azok akik értünk dolgoznak az egészségügyben, a polgári védelemnél, tűzoltók, rendőrök, kereskedelmi dolgozók és mindenki, aki a létfontosságú helyeken kűzd ezzel a vírussal?

Engem speciel most főleg nem érdekel a mentálisan megviselt sportoló. Örüljön ha megússza és lyuk marad a picsáján! Majd ráér siránkozni akkor, ha megéri ezt az eseményt majd. Addig meg otthon nézelődjön és segítsen a rászoruló rokonain, hozzátartozóin, ha máson nem tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.