Könnyen lehet, hogy ugyanaz a konzorcium húzza fel a 2023-as Budapesti Atlétikai világbajnokságra épülő stadiont, amely a 190 milliárdos Puskást is építette. Könnyen lehet, hogy ugyanaz a konzorcium húzza fel a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra épülő stadiont, amely a 190 milliárdos Puskást is építette. Az elektronikus közbeszerzési rendszerbe feltöltött dokumentumok szerint ugyanis az első kör után három pályázó maradt versenyben az egész biztosan sok tízmilliárdos munkáért. Két osztrák vállalat – a Strabag és a Swietelsky helyi leányai – mellett a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Záév Zrt. és a szintén kormányközeli Magyar Építő Zrt. kettőse adhat le ajánlatot.

Forrás: g7.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiánypótlás - ha jól meggondolom lehetne benne ráció

azonban tartok tőle, hogy nem a tisztesség a meghatározó momentum ebben sem

Sajtóbeszámolók szerint „Az elektronikus közbeszerzési rendszerbe feltöltött dokumentumok arról tanúskodnak, hogy az első kör után három pályázó maradt versenyben a a 2023-as Budapesti Atlétikai világbajnokságra építendő stadionra”. Ezek egyike „a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Záév Zrt. és a szintén kormányközeli Magyar Építő Zrt. kettőse”!
Ahogy ezt többen is rögzítik: „Könnyen lehet, hogy ugyanaz a konzorcium húzza fel a 2023-as Budapesti Atlétikai világbajnokságra épülő stadiont, amely a 190 milliárdos Puskást is építette.”!
Nos azt kell mondjam lenne benne ráció. Mint ismert az eredeti tervek szerint a Puskásban az újban is lett volna mód atlétikai versenyek rendezésére. Azonban ez valahogy kifelejtődött. Ahogy Lolo akár hiánypótlásként is rittyenthet egyet! =))
Qqberci
A Népstadion sincs még kész. A napokban jártam arra, még javában imitálják körülötte a tereprendezést...
Gyütt Mönt
Nyilvánvaló, hogy ennek nagy szerepe van a vírus elleni védekezésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.