Hétvégén Agárdon jártunk, a Velencei tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválon, ott kóstoltuk meg az áfonyás gombás muflonragut, ami elsőre meglepő ételnek tűnt, aztán kiderült: az íze nem olyan ijesztő mint a neve. Sőt. A fesztiválról vegyesek az élményeink, talán túl sok a négy téma egyben: van itt minden, de egyikből sincs annyi, hogy az igazán emlékezetessé tegye a fesztivált.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.