Egyre népszerűbb a kalocsai minta. Tavaly Jenson Button bújt kalocsai mintás overálba a Brazil Nagydíjon. Őt akkor egy szavazás eredménye "kötelezte" a magyaros mintájú viselet felöltésére. Nicole Kidmant viszont...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Néhány évtizeddel ezelőtt itt is nagy divat volt a kalocsai minta. Hímezték ruhára, díszpárnára, szatyorra, övre a teritők, képek garmadájáról nem is beszélve. Aztán jött más divat, most felkapja egy egy sztár, aztán a divattervezők. A magyar népművészet megannyi gyönyörű hímzést ismer, hisz szinte minden tájegység más-más motivumkinccsel rendelkezik.
Nagyon jó, hogy ismét felfedezték ezeket a díszitő motivumokat, igaz munkaigényesek, de nagyon szépek.
veddamagyart.info
@darwin: Nekem senki se mondja meg, hogy hogyan kellene öltöznöm. Ha nekem megtetszik egy öltözék, egy minta, akkor viselem. Kokárdát is azért viselek, mert ezzel is megemlékezek azokról a bátor magyarokról, aki értünk is küzdöttek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején. Ennek persze semmi köze Nicole Kidman-hez :) Szerintünk nagyon jól áll neki ez a ruha és bízvást sokan mások is kedvet kapnak hasonló vásárlásához és viseletéhez!
deviance
Nocole Kidman disznót vág,
Paris Hilton disznót vág
Mindenki szeletelt répát rág
Mert Nicole Kidman is disznót vág.
darwin
@veddamagyart.info: Ha nem viselsz kokárdát,akkor nem tudsz megemlékezni a hősökről?Én belül vagyok magyar ,ezek csak külsőségek .
veddamagyart.info
Nem, a kokárda viselése nem csak külsőség! Ezt az érzést nehéz leírni, de talán nem is kell. Természetesen kokárda nélkül is lehet emlékezni. Az azonban mégsem engedhető meg, hogy mások véleménye miatt ne viseljem a kokárdát, ha én azt szeretném. Az előző hozzászólásom is arról szólt, hogy ne más emberek határozzák meg, hogy milyen ruhát, vagy épp kiegészítőket viseljek magamon.
A téma itt mégis Nicole Kidman :)
verőce21
Nagyon helyes, hogy világhírességek külsőségekben viselik a magyar motívumokat. Ezzel is hazánkat népszerűsítik a világban.

(Az iparcikkek azonossága úgyis egyarcúvá formálta már a világot.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.