Titokzatos hallgatásba burkolózott az utóbbi évben a Palik-Marsi házaspár. Az eltelt idő alatt a férfi csontsoványra fogyott, neje is elengedte magát, és mindketten láncdohányosokká váltak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
a Pepita
Ha ők úgy döntöttek, hogy "titokzatos hallgatásba burkolóznak", akkor talán tiszteletben kéne tartani ezt...
Dulcinea
@a Pepita: De érdekes módon mindig, minden gondolatukról értesül ez fránya szemfüles média! Talán nem is akarnak annyira titokzatosak lenni!:))
Zsoel
Én úgy tudtam, hogy már előzőleg sem vetették meg Nicot atya varázspálcáit.
IQrájderöcsém
Mindjárt sajnálom őket, csak most nem érek rá :)
overdose
És most mi van éheznek? hány milliója van a Palik úrnak ?szivja csak a cigit nyugodtan sok embert kirúgtak és nem voltak millói?
verőce21
Paliknak van annyi pénze, hogy már hátralévő életében megélne a kamataiból, és a jogdíjaiból. Inkább az Anikó visszatérését egyengetik.
libero
Szegény Palik! Pedig milyen nagy arca volt az F1-es TV közvetítésekben. Egy életre emlékezetessé tette magát nálam. Talán másoknak is hasonló volt a véleményük, azért menesztették. Versenyen való személyes részvételei pedig igaz élmények. Gyermekkorom keljfeljancsijára emlékeztet: esik, kel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok