Írtak már sokan sokfélét a thai masszázsról, én azonban ki is próbáltam, úgyhogy a fekvő alany aspektusából szemlélem a dolgot. Masszázsmániámnak köszönhetően több masszázsformát volt alkalmam megtapasztalni, de a thai olajos masszázs elviszi az első három helyet, az biztos. Kicsi thai nő masszírozott 80 percen át olyan erővel és kitartással, mintha egy 120 kilós, sportolókat gyúró hegyomlás vett volna kezelésbe.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Eltekintenék ettől a masszázsfajtától!:))
Angelika
@Dulcinea: Pedig úgy helyrerakott, hogy el se akartam hinni. És a nő tényleg kb. 150 centi volt, de hihetetlen erő volt benne. :) Jó volt. :)
Dulcinea
@Angelika: Elhiszem, és nem óhajtanék kételkedni sem! Egész egyszerűen nálam arról van szó, hogy nem szeretem amikor a csontjaim ropogtatják!:))
Zsoel
Nem értem, hogy egyes emberek miért vannak annyira oda a masszázsért. Én egyszer próbáltam, de borzalmas volt, pedig ügyes és szakképzett masszőr csinálta, mégsem az volt az érzésem utána, hogy hű, de jól esett ez, hanem hogy bakker, de megnyomorgattak! Különben sem bírom, ha idegenek taperolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.