Az X faktor 8. élő adásában már csak 5 tehetség bizonyíthatott a mentoroknak és a nézőknek. Párbajoznia végül Stone-nak és Szabó Dávidnak kellett, így Csobot Adél, Oláh Gergő és Antal Timi már biztosan a legjobb négyben vannak. A két párbajozó számára nem újdonság ez a szituáció, hiszen nem először kell duplán bizonyítaniuk a nézőknek. A mentorok 3:1 arányban végül Stone-t küldték haza.

Forrás: xfaktor.org
Feltöltő: Emti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Továbbjutottak a nyálgépek meg a bohóckirálynők, kiesett az egyetlen igazi rock énekes, aki mögé nem kellettek műlányok, homokos fiúk éneklés közben. Nagy Feró volt valamikor a nemzet csótánya, ma már csak egy féreg maradt számomra, aki meghazudtolta saját magát azért hogy az "igényes" népnek a kedvére tegyen. Azt hiszem felkarolom Stone - t, ahogy Rézangyal is javasolta, amennyiben más nem teszi meg a kiadók közül. Meg kell hogy jelenjen egy kompromisszumoktól mentes Stone album, ahogy ma is előadta a Scorpions - Send me an angel dalát, vagy a Pokolgép - Hol van a szó című klasszikusát, az már megérne egy lemezt. Az tény hogy Klaus Meine hangját leutánozni lehetetlen, és angolul nem szabad neki majd énekelnie, de nem is kell. Ha a sok nyálgép lemezt adhatott ki eddig is, akkor egy igazi hús, igazi vér fazonnak ez KÖTELEZŐ!!! Viszont csakis a saját műfaján belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.