Videóra vette egy londoni lány molesztálója legutóbbi aktusukat, ezért állt ki az ablakpárkányra és fenyegetőzött öngyilkossággal Chevonea Kendrall-Bryan. Azt követelte, semmisítsék meg a felvételt, de megcsúszott és több emeletet zuhant.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@profon: A különféle emberjogi bizottságok miatt, mert az ilyeneknek is vannak jogai, tudod.
Pedig, véleményem szerint, ahhoz, hogy valakit emberi jogok illessenek meg, először emberként kéne viselkedni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Arról megint szemérmesen hallgatnak, hogy mind az áldozat, mind a molesztáló "afroangol" volt. Milyen jó, hogy színesítik a brit kultúrát!
GeoCravker
@Zsoel: Szerintem rohadtul mindegy, hogy honnan származtak el. Vagy szerinted, ha pigmentált a bőre, akkor rendben van? Ha nem annyira, akkor szégyelje magát az, aki egy kiskorúval erőszakpornózik? Tudom, kiforgatom,meg minden. De ezt írtad gyakorlatilag.
profon
@Zsoel: Szerintem ebben az esetben ez nem számít csak a nyers tény ,hogy aki rohadék az rohadék !
Zsoel
@GeoCravker: "Szerintem rohadtul mindegy, hogy honnan származtak el." Szerintem meg rohadtul nem.
"Vagy szerinted, ha pigmentált a bőre, akkor rendben van?" Nem, egyáltalán nincsen rendben.

A hozzászólásom arra a tényre utalt vissza, hogy Fekete-Afrika legtöbb országában dúl a kiskorúak elleni szexuális visszaélés jelensége, nem ritka, hogy gyerekeket erőszakolnak és gyilkolnak meg felnőtt férfiak, azonkívül virágzik a gyermekprostitúció, gyermekkereskedelem is. Gyakran kényszerítenek férjhez 12-13 éves kislányokat, akiknek férjuruk rövid időn belül gyereket is csinál... Annak sem örülök, hogy Afrikában ilyesmi zajlik, de annak meg végképp nem, hogy ezek a gibbonok Európába települve ott folytatják, ahol Afrikában abbahagyták, éspedig azért, mert ezt látták, hogy ez a normális!
Zsoel
@profon: Tény, hogy a gyerekmolesztálókat agyon kéne ütni, akárkicsodák is. De azért... lásd fent.
profon
@Zsoel: Értem én, csak azt nem ,hogy miért nincs ott valaki aki agyonüti az ilyen rohadékot ?
Zsoel
@profon: A különféle emberjogi bizottságok miatt, mert az ilyeneknek is vannak jogai, tudod.
Pedig, véleményem szerint, ahhoz, hogy valakit emberi jogok illessenek meg, először emberként kéne viselkedni...
GeoCravker
@Zsoel: Tudod, én egy olyan széplélek vagyok, aki a négereket nem tekintem gibbonoknak. Biztos nem vagyok kormánykompatibilis ezzel a felfogásommal, de akkor sem. A gyermekprostitució sem hiszem, hogy bőrszin kérdése. Ha neked lenne egy kislányod, és azt egy csomagtartóba elvinnék jó messzire, akkor például fehér gyermekprosti lenne belőle.
De mondom, biztos bennem van a hiba, amikor bőrszintől függetlenül megvetem a dolgot. Ahogy a gibbonozást és a bayeri állatozást is. Fordítva persze Te biztos örülnél, ha egy afrikai albino majomnak nevezne, de ebben sem vagyunk egyformák.
GeoCravker
@Zsoel: Sőt, fogalmazni is. Vö. gibbonok.
Zsoel
@GeoCravker: "Tudod, én egy olyan széplélek vagyok, aki a négereket nem tekintem gibbonoknak." Jogod van hozzá, de ehhez nekem semmi közöm.
"A gyermekprostitució sem hiszem, hogy bőrszin kérdése." Valóban nem. Csak amíg egy átlagos magyar faluban, például a miénkben, valahogy nem jellemző, még évtizedekre visszamenőleg sem, addig egy átlagos szomáliai, kenyai, kongói, nigeri stb. faluban meg azért napjainkban is előfordul. Innentől kezdve sajnos én mint esendő, tapasztalati úton tanuló lény hajlamos vagyok arra, hogy azt higgyem: ha ezeket az eseteket negroid nagyrasszba tartozó emberek követik el, akkor az ilyen jellegű bűncselekmények bizony jellemzők a negroidokra. Most hiába jössz azzal, hogy az én fehér kislányom így meg úgy, mert a fehér kislányokat nem a saját családjuk adja el szexrabszolgának.
Egyébként, még mielőtt azt gondolnád, hogy csak a négerekre szálltam rá, "megnyugtatlak", hogy Délkelet-Ázsia országaiban is dívik a jelenség, nemkülönben az arab országokban, ahol egyenesen intézményesítve, "vallásilag" alátámasztva van a gyermekházasság.
"Fordítva persze Te biztos örülnél, ha egy afrikai albino majomnak nevezne" Szerintem még cifrább neveken is illetnek minket, mert a niggerek ugyanolyan rasszisták mivelünk, mint mi ővelük szemben. Csak ezt nem divat (nem "PC" dolog) hangoztatni, mert a nyugati világban rasszista csak a fehér ember lehet... Mindenesetre a fehér majmok még mindig magasabb fokán állnak a fejlettségnek, mint a feketék; ha nem így lenne, akkor az angol majmok húznának tömegesen Csádba, Nigériába, Kenyába, nem fordítva.
Zsoel
@GeoCravker: propeller.hu/szorakozas/2597488-brutalis-ugy-tomik-lanyokat-mint

Nesze, még egy kis gyöngyszem az afrikai magaskultúrából.
Ugye, ez sem bőrszíntől függ? A svájci, horvát, észt, portugál apuka-anyuka is ugyanígy erőszakkal jól megtömi a kislányát, hogy legalább 150 kilós, jó parti legyen belőle, nemde?
GeoCravker
@Zsoel: Szívesen belemennék veled a genetikai fejtegetésbe, de szerintem utána is olvashatsz. Annyit azonban ehhez, hogy a pigmenthiányos rasszok egyértelműen a ma negroidnak tekintett rasszból hasadtak le. A Homo sapiens géncentruma Afrika. Ha tehát genetikai érettségről beszlünk, akkor a géncentrum az, ami a genetikai shifttől és génvesztéstől legkevésbé réintett.
Gondolom olcsó poén lenne azt kérdezni, hogy hány évet töltöttél Afrikai falvakban? Én sem. Azt, hogy minden népcsoport lehet rasszista, az meg tény. Egyébként nem kell megnyugtatnod. Egyéni szoc problémád, hogy kikkel szemben vagy előítéletes. Amíg nem országos hordón kelted a hangulatot, addig mindenképpen.
""Tudod, én egy olyan széplélek vagyok, aki a négereket nem tekintem gibbonoknak." Jogod van hozzá, de ehhez nekem semmi közöm."
Ehhez csak annyit, hogy jogod az emberség okán Neked sem lenne. De lehetőséged van. S ezért hiszed, hogy jogod is termett rá. Ez egy óriási tévedés.
Anno Hitler lehetőséget teremtett magának arra, hogy kiirtspn népcsoportokat. Azért még nem volt joga rá.
GeoCravker
@Zsoel: Gondolom az okot is olvastad. Egyébként az európai kultúrában is volt olyan korszak, amikor a tehenek voltak sikkesek. S volt olyan korszak, amikor a falusi lányokat gyakorlatilag tömték, mint a libákat, hogy jó nagy kufferük legyen, amibe jól lehet pakolni. Vagy gondolod ez a mondás a semmiből született?
S voltak helyek, ahol tömték a lányokat, mint a libákat, mert az egyetlen megélhetési forrás a kikötői prostitució volt, és a kövér kurvák kelendőbbek voltak. Ja, és nem Afrikában, hanem a pornó őshazájában, a görögöknél.
Ja, és a Hoffmanni közoktatási alapelvekben oly szívesen emlegetett görögöknek köszönhető a pornó (mint szó), és a pederasztia (mint társadalmi norma) is. Ők sem afrikaiak voltak.
Zsoel
@GeoCravker: "Szívesen belemennék veled a genetikai fejtegetésbe" Ne menj bele, könyörgök! Így is több betűt pazaroltam erre a gyomorforgató témára, mint terveztem. Igen, valamikor Afrikából jöttek az én őseim is. És? Ez tízezer évekkel ezelőtt volt, azóta én már fehér emberré fejlődtem, amely állapotban köszönöm, kitűnően érzem magam, és nem érdekel, hogy 70 ezer évvel ezelőtti felmenőim még a Nagy Szakadék környékén bogarásztak-e vagy sem.

"hány évet töltöttél Afrikai falvakban?" Szerencsére még egy felet sem. Őszintén remélem, hogy ez így is marad. Bár, ha így folytatódik, el sem kell mennem ahhoz, hogy 50 év múlva a saját falumban is megtapasztaljam az élményt, részint az erősödő felmelegedés, részint a betelepülő (túlnépesedő) afrikaiak miatt.
Valóban, igazad van, nincs hozzá jogom, hogy rasszista legyek a négerekkel szemben. Mea culpa! :) Nem kívánok nekik semmi rosszat, de ellenérzéseket váltanak ki belőlem, és nem akarom őket Európában látni, éljenek ott, ahová valók. Félreértés ne essék: ugyanez a véleményem az Afrikában élő fehérekről is, bár a feketéknek minden visszaélés ellenére is ezerszer több köszönni valójuk van a fehérek afrikai jelenlétéért, mint fordítva. Egyszerűen hányok a multikulturalizmus idióta eszméjétől. Az lesz egyszer a fehér ember koporsója.
"Anno Hitler lehetőséget teremtett magának arra, hogy kiirtspn népcsoportokat." Ezt inkább hagyjuk, erről még kevésbé "polkorrekt" véleményt tudnék csak megfogalmazni.
kerék
@GeoCravker: Nem akarok beleszólni, de:
"Annyit azonban ehhez, hogy a pigmenthiányos rasszok egyértelműen a ma negroidnak tekintett rasszból hasadtak le. A Homo sapiens géncentruma Afrika."

Remélem ezt te sem hiszed el. Ez , sajnos csak megtévesztés, nincs alapja, hiába mondják, hogy így van, csak egy újabb "szeressük egymást" dolog, amit próbáltak bizonyítani dezinformatív tényekkel.
Ésszerűen belegondolva, ezt te is beláthatod.
Zsoel
@GeoCravker: Basszuskulcs, kimondtad a lényeget: "volt". Igen, Európában is VOLT ilyesmi, de már egy kis ideje, tudod, úgy egy-két évszázada-évezrede nincsen, mert a modern civilizáció elsöpörte, éppen a humánummal való összeegyeztethetetlensége miatt. A fejlődésnek pont az a lényege, hogy azt, ami önnön kerékkötője, elsöpri! Afrikában meg Ázsiában meg még van ilyesmi, mert ott bizonyos szempontokból megállt az idő, és fejlődés helyett megragadtak a középkorban, ókorban - ez velük a bajom.
A pederasztia meg nem társadalmi norma! Az ókori görögök óta, mint fentebb is írtam, eltelt némi idő, azóta bűncselekménnyé vált!
GeoCravker
@kerék: Javasolnám a genetikatankönyveket. Nem a szocreál, meg PC-genetikát, hanem moindjuk a génbankokkal foglalkozó irodalmat. Akár a krumpliról is.
De tudom, hogy amikor nem a kékszemű szőke az univerzális zseni, akkor a tudomány már csak szélhámosság egyeeknek.
GeoCravker
@Zsoel: A humánumnak sok köze nincs ehhez. A tömeges nem annyira vonzó, mint a különleges. Ld. a divat ciklikusságát. A sok gebe közül könyebb kitünni kövérként, és a sok tehenke közül anorexiásként.
Ja, és most éppen ez a rohadt fejlett civilizáció teszi tönkre globálisan a Föld nevű sárgolyót.
Voltak évszázadok, amikor a "fejlett európai kultúra" sehol nem volt a barbárnak tekintett Mezopotámiához képest.
Pedereasztia ügyben azért a pedofil pap-botrányok áldozatait is megkérdezhetnéd. vagy azok mind néger és cigány papok lennének? Kétlem.
Zsoel
@GeoCravker: "A sok gebe közül könyebb kitünni kövérként, és a sok tehenke közül anorexiásként." Azért túlnyomórészt inkább a normális, még elfogadhatóan természetes, emberi formák voltak a kedveltebbek a történelem során, kevés az olyan korszak, amikor akár a gebe-, akár a tehénalkatot részesítették előnyben.
"Voltak évszázadok stb." Igen, voltak. VOLTAK! De most már nincsenek, az előbbi hozzászólásomban is írtam. Vagy te a múltban élsz?!
"Pedereasztia ügyben azért a pedofil pap-botrányok áldozatait is megkérdezhetnéd. vagy azok mind néger és cigány papok lennének?" Nem, azok fehér papok voltak, és ha rajtam múlna, lángszóróval szárítanám le a p*csét mindegyiknek, és aztán 30 évre fegyházba küldeném őket, amiért gyalázatot hoztak az egyházra, Krisztusra, emberségre, mindenre. Csak sajnos nem énrajtam múlik, úgyhogy legyél kedves nem énrajtam számon kérni ezeket az ügyeket.
kerék
@GeoCravker: jajj nem kell egyből az ária-duma, szó sincs róla.
Csupán ésszerű keretek között kell gondolkodni. Darwin hozta fel először azt, hogy afrikából jött a homo sapiens...na de Darwin tévedett már nagyobbat is az Evolúciós-elmélettel, és amúgy sincs bizonyítva.

Jó példa erre a Neander-völgyi ember, mely egyesek szerint kihalt, mások szerint viszont beolvadt. Csak európában található meg, ki is mutatták az európai génekben részlegesen. Agytérfogata nagyobb volt, testfelépítése erősebb a homo sapiensnél, azaz egy másik faj volt, melynek több esélye lett volna a túlélésre.

A homo sapiens fehér bőrű volt egyébként is.

Olyan téveszmék is vannak, hogy azért vannak fehér bőrűek, mert afrikából amikor eljöttünk, a bőr alkalmazkodott.
De ez nem magyarázza a távol-keleti népek mandula-vágású szemét, az indiánok "rézbőrét". Nem volt semmi ami ezeket a változásokat indokolta volna.
Ugyanúgy nem magyarázza meg a négerek erősebb testfelépítését. Sokkalta erősebbek a többi emberfajnál.
Amerikában ugyanúgy élnek fehér bőrű és mongoloid bennszülöttek is.Ezt sem magyarázza meg semmi.

Sok olyan dolog van amit nem magyaráznak meg, csak elintézik egy egyszerű, nem bebizonyított állítással. Tudnék még példákat sorolni, de nem fogok, ha elgondolkozol rajta, te is rájössz egy-két dologra.
Zsoel
@GeoCravker: Aztán most már szerintem be is fejezhetjük a fölösleges köröket; gondolkodásomat megváltoztatni úgysem fogod, a többi meg csak hasztalan szájtépés. Miért nem keresel magadnak inkább olyan beszélgetőpartnert, akivel hasonló a gondolkodásotok?!
sakál
@Zsoel: "Afrikában meg Ázsiában meg még van ilyesmi, mert ott bizonyos szempontokból megállt az idő, és fejlődés helyett megragadtak a középkorban, ókorban - ez velük a bajom." És vajon miért? Milyen bizonyos szempontokból?
GeoCravker
@kerék: A Homo sapiens egy génvesztett neoténiás majom :-)
@Zsoel: A gondolkodásodból megsimertem annyit, amennyit lehetett. Ha hiszed ha nem, a beszélgetés számomra nem a saját gondolataim visszhangját jelenti. A "túloldal" is érdekel. Akár elhiszed, akár nem.
GeoCravker
@Zsoel: Aha, tehát a pederaszta pap degeljen meg rabláncon. A néger gyerekmolesztáló áldozata azt kapta, amit kulturálisan megérdemelt. Ha egy fehér pap egy néger kislányt erőszakol meg, akkor is? Tényleg felesleges a szájtépés az árnyékodat nem fogod átlépni.
Zsoel
@sakál: Amiket leírtam, az nem elég neked? Szerintem sok is.
De felsorolhatok egy-két kiragadott példát: az arab országok extrém patriarchális társadalmi berendezkedése elnyomja a nőket, állati sorba kényszerítve őket. Nem tanulhatnak, nem dolgozhatnak szabadon, nem öltözködhetnek úgy, ahogy akarnak, mindenben a férjüktől vagy férfi rokonaiktól függenek, büntetésük gyakran csonkítás vagy halál. India: kasztrendszer (ott van ám igazi hátrányos megkülönböztetés és kirekesztés, nem nálunk!), nők elnyomása, rettenetes nyomor. Kína: gyerekmunka, nyomor, népcsoportok önrendelkezési jogának korlátozása, diktatúra (még ha puhul is). Délkelet-ázsiai országok: gyermekprostitúció, elképzelhetetlen nyomor.
Afrika (egész Fekete-Afrikára jellemző problémák): éhínségek, munkanélküli (nincs ugyan munka, de egyébként sem nagyon törekednének rá), éhező, a vakvilágba nyúl módjára szaporodó embertömegek, rettenetes higiéniai körülmények, fertőzések, utcai bűnözés, kíméletlen vadorzás (mikor a vadvilágra épülő turistaipar az egyik fő bevételi forrása a legtöbb országnak...), gyermekkereskedelem, gyermekprostitúció, nők megcsonkítása (pl. csiklókimetszés, szeméremajkak összevarrása), törzsi villongások, polgárháborúk, puccsok, kivégzések, kalózkodás... Nem is mondom tovább, mert az életkedvem is elmegy. :-/
Hát ezekből a szempontokból. És hogy miért? Azt ne kérdezd, mert nem tudom.
Zsoel
@GeoCravker: "Aha, tehát a pederaszta pap degeljen meg rabláncon. A néger gyerekmolesztáló áldozata azt kapta, amit kulturálisan megérdemelt. Ha egy fehér pap egy néger kislányt erőszakol meg, akkor is?"

Esküszöm, mindjárt valami nagyon csúnyát mondok rád! Hol írtam én olyat, hogy a kislány megérdemelte?! Nem, a kislány egy áldozat, annak az áldozata, hogy náluk így bánnak a nőkkel, és aki gyerekeket molesztál, annak akkor is le kell lángszórózni a micsodáját és bevágni a sittre, ha fehér, néger, ha vietnami, ha indián, ha 18 éves gyerek, ha 90 éves aggastyán, ha gyári munkás, ha orvos, ha pap - nincs kivételezés!

Tudod, én készséggel elhiszem, hogy téged érdekel a tiédtől különböző vélemény is, de ahhoz, hogy ezzel kezdeni tudj valamit, először az kéne, hogy meg is értsd, amit a másik leír, ne pedig félreértések alapján pufogtasd rá a töltényeidet!
Zsoel
@GeoCravker: És most már tényleg befejeztem a hadakozást, mert van jobb dolgom is! Jó éjszakát!
sakál
@Zsoel: "És hogy miért? Azt ne kérdezd, mert nem tudom." Na igen, könnyebb csak felsorolni ezeket, mint magyarázatot is mellékelni hozzájuk. Te igazából nem vagy rasszista, csak a kulturális tényezőket figyelembe véve előítéletes vagy.
Zsoel
@sakál: Ez összetett és bonyolult dolog. A rasszizmusnak olyan fokán biztosan nem állok, hogy pl. ki akarjam irtani a nem fehéreket, azt viszont nem akarom, hogy Európában túlságosan nagy súlyba kerüljenek velünk, fehérekkel szemben. Ez, ha úgy tetszik, önvédelem, ugyanis szerintem maga a rasszizmus sem más, mint az egyes embereknél ösztönösen veleszületett idegenkedés a más rasszba tartozóktól, annak érdekében, hogy ne keveredjenek egymással, így a biológiai értelemben vett diverzitás, variabilitás fennmaradjon, ami az emberi faj túlélésének egyik záloga. Viszont ha őszintén magamba nézek, azt mondhatom, hogy nem azért nem kezdenék soha fehér bőrű nőn kívül mással, mert rasszista vagyok, hanem azért, mert egyszerűen csak a fehér bőrű, europid nők tetszenek, egy mongolid vagy negroid nő nem kelt bennem semmiféle érdeklődést. Ez ösztönös, amiről nem tehetek.
Ami viszont az eltérő kulturális tényezőkön alapuló előítéleteimet illeti, azok sajnos nagyon is megalapozottak. Lásd alább.
Zsoel
@GeoCravker: www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexrabszolgakent-tartottak-a-11-eves-kislanyt-2169407

Érdekességképp...

Helyszín: Anglia. (Hm...)
Elkövetők: pakisztáni, észak-afrikai férfiak (Nocsak...)
Bűncselekmény: többek között egy 11(!!!) éves kislány bedrogozása, összeverése, megerőszakolása, tulajdonként való megbillogozása(!!!)... nem is írom tovább, mert már most elfogott a hányinger. Olvasd el a cikket.
Ugyanúgy élek a gyanúperrel, hogy a nőt a buszmegállóban összeverő három "tini" is valami bevándorló-származék.

Ilyen férgek áramlanak be Európába azért, mert a politikai korrektség és a multikulturalizmus jegyében nem lehet egyszerűen kitiltani azokat! Nézz körül Anglia, Franciaország, Skandinávia egyes részein: annyi már a feka meg az ázsiai, hogy egész gettónegyedeket sajátítanak ki maguknak, ahová őslakos fehér ember a lábát sem meri betenni, ha kedves az élete. Ami a legjobban zavar, az az, hogy eszük ágában sincsen a befogadásért hálásnak lenni, dolgozni, tanulni, az európai szokásokhoz alkalmazkodni, nem! Inkább kihasználják a befogadó országokat, lógnak a szociális hálójukon, és ott folytatják a véglény jellegű életüket, ahol Afrikában, Ázsiában abbahagyták. Nem magukat emelik fel európai szintre, hanem Európát akarják a sajátjukra zülleszteni, és mivel felelőtlenül szaporodnak, mint a patkányok, míg Európa lakossága öregszik, ha nem kapunk idejében észbe, ez sikerülne is fog nekik.
sakál
"@Zsoel: Egyezzünk meg abban, hogy nem egyes ember rasszista, hanem mindenki valamilyen fokon, és idegenkedés létezik rasszon belül is, ez az egyik legnagyszerűbb dolog ebben a világban. Ahhoz, hogy csökkentsük a multikulturalizmust, talán abban az országban kéne rendet teremteni, ahonnan elvándoroltak, de mi a fenének, egyesek rászolgáltak a "sokszínűségre" ( az adósságot illik törleszteni), én az angolokat és a jenkiket nem sajnálom, de még Európa egyes népeit sem. Az USA egy vicc egyébként, de ilyen Oroszország is, kultúrnemzetek. De most nincs időm folytatni ezt, a végére csak annyit szeretnék írni, hogy ha még nem nézted meg a Fekete Vidék c. filmet, tedd meg. Nem egy propaganda film.

" Tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.