Videóra vette egy londoni lány molesztálója legutóbbi aktusukat, ezért állt ki az ablakpárkányra és fenyegetőzött öngyilkossággal Chevonea Kendrall-Bryan. Azt követelte, semmisítsék meg a felvételt, de megcsúszott és több emeletet zuhant.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@profon: A különféle emberjogi bizottságok miatt, mert az ilyeneknek is vannak jogai, tudod.
Pedig, véleményem szerint, ahhoz, hogy valakit emberi jogok illessenek meg, először emberként kéne viselkedni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@GeoCravker: És most már tényleg befejeztem a hadakozást, mert van jobb dolgom is! Jó éjszakát!
sakál
@Zsoel: "És hogy miért? Azt ne kérdezd, mert nem tudom." Na igen, könnyebb csak felsorolni ezeket, mint magyarázatot is mellékelni hozzájuk. Te igazából nem vagy rasszista, csak a kulturális tényezőket figyelembe véve előítéletes vagy.
Zsoel
@sakál: Ez összetett és bonyolult dolog. A rasszizmusnak olyan fokán biztosan nem állok, hogy pl. ki akarjam irtani a nem fehéreket, azt viszont nem akarom, hogy Európában túlságosan nagy súlyba kerüljenek velünk, fehérekkel szemben. Ez, ha úgy tetszik, önvédelem, ugyanis szerintem maga a rasszizmus sem más, mint az egyes embereknél ösztönösen veleszületett idegenkedés a más rasszba tartozóktól, annak érdekében, hogy ne keveredjenek egymással, így a biológiai értelemben vett diverzitás, variabilitás fennmaradjon, ami az emberi faj túlélésének egyik záloga. Viszont ha őszintén magamba nézek, azt mondhatom, hogy nem azért nem kezdenék soha fehér bőrű nőn kívül mással, mert rasszista vagyok, hanem azért, mert egyszerűen csak a fehér bőrű, europid nők tetszenek, egy mongolid vagy negroid nő nem kelt bennem semmiféle érdeklődést. Ez ösztönös, amiről nem tehetek.
Ami viszont az eltérő kulturális tényezőkön alapuló előítéleteimet illeti, azok sajnos nagyon is megalapozottak. Lásd alább.
Zsoel
@GeoCravker: www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexrabszolgakent-tartottak-a-11-eves-kislanyt-2169407

Érdekességképp...

Helyszín: Anglia. (Hm...)
Elkövetők: pakisztáni, észak-afrikai férfiak (Nocsak...)
Bűncselekmény: többek között egy 11(!!!) éves kislány bedrogozása, összeverése, megerőszakolása, tulajdonként való megbillogozása(!!!)... nem is írom tovább, mert már most elfogott a hányinger. Olvasd el a cikket.
Ugyanúgy élek a gyanúperrel, hogy a nőt a buszmegállóban összeverő három "tini" is valami bevándorló-származék.

Ilyen férgek áramlanak be Európába azért, mert a politikai korrektség és a multikulturalizmus jegyében nem lehet egyszerűen kitiltani azokat! Nézz körül Anglia, Franciaország, Skandinávia egyes részein: annyi már a feka meg az ázsiai, hogy egész gettónegyedeket sajátítanak ki maguknak, ahová őslakos fehér ember a lábát sem meri betenni, ha kedves az élete. Ami a legjobban zavar, az az, hogy eszük ágában sincsen a befogadásért hálásnak lenni, dolgozni, tanulni, az európai szokásokhoz alkalmazkodni, nem! Inkább kihasználják a befogadó országokat, lógnak a szociális hálójukon, és ott folytatják a véglény jellegű életüket, ahol Afrikában, Ázsiában abbahagyták. Nem magukat emelik fel európai szintre, hanem Európát akarják a sajátjukra zülleszteni, és mivel felelőtlenül szaporodnak, mint a patkányok, míg Európa lakossága öregszik, ha nem kapunk idejében észbe, ez sikerülne is fog nekik.
sakál
"@Zsoel: Egyezzünk meg abban, hogy nem egyes ember rasszista, hanem mindenki valamilyen fokon, és idegenkedés létezik rasszon belül is, ez az egyik legnagyszerűbb dolog ebben a világban. Ahhoz, hogy csökkentsük a multikulturalizmust, talán abban az országban kéne rendet teremteni, ahonnan elvándoroltak, de mi a fenének, egyesek rászolgáltak a "sokszínűségre" ( az adósságot illik törleszteni), én az angolokat és a jenkiket nem sajnálom, de még Európa egyes népeit sem. Az USA egy vicc egyébként, de ilyen Oroszország is, kultúrnemzetek. De most nincs időm folytatni ezt, a végére csak annyit szeretnék írni, hogy ha még nem nézted meg a Fekete Vidék c. filmet, tedd meg. Nem egy propaganda film.

" Tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.