A barátnőimmel egy pláza kávézójában ücsörögtünk, délutáni mozizás után voltunk, amikor észrevettük, hogy a másik asztalnál egy pasi bennünket nézeget. A lányok azt mondták, hogy engem néz, aztán kiderült, hogy tényleg, odajött, és megkérdezte, hogy hol lehet ebben a városban folytatni az estét, mert ő vidéki, de szeretne egy kicsit lazítani. Tetszett a pasi, látszott rajta, hogy határozott, már nem gyerek, férfias jelenség. Azt mondtam neki, ha bejön velünk a drogériába, végigszenvedi, amíg arckrémet vásárolok, akkor lehet róla szó, hogy megmutatjuk neki a kedvenc kávézónkat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Látod, látod, jobb lett volna, ha Trabival jön a srác, de legalább tud fizetni. :)
Így jár, akinek derogál beszállni a jó öreg Trabantba. :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Füstölgő
Miért lenne anyagias!? Azért mert normális, emberhez méltó életet akar élni? A 21. században nem kellene luxusnak lenni autónak, egy-egy éttermi vacsorának, hétvégi kiruccanásnak. Az más, hogy Magyarországon az emberek többségének nem telik erre, de tőlünk nyugatra ez a mindennapi élet. Az már megint más kérdés, hogy a fiúk, férfiak nem is tudnak - nem hogy udvarolni, de sem ismerkedni, sem kapcsolatot - teremteni. Azért sem értem, hogy miért lenne anyagias, mert megírta, hogy ha egy hátizsákos bölcsész lett volna a fiú, nem várt volna el tőle semmit, jó lett volna úgy, ahogy van. Azt meg lányok jegyezzétek meg, hogy a férfiak sokkal anyagiasabbak, haszonlesőbbek, mint a nők. Általában a férfi mindig előbbre helyezi a karrierjét, anyagi javait, mint a nő. Csak erről nem hallani. (Persze vannak kivételek, de itt most nem arról van szó. ) Ennél az esetnél is azt írja, hogy az "anyagias lány" és nem azt, hogy szélhámos anyagias csaló férfi. Pedig ő volt az aki "lenyúlta" a nőt.
lópicigáspár
Két barátnő beszélget:

- Képzeld az imént voltam állásinterjún!
- Mifélén?
- Újságban olvtastam, hogy vár rám egy csodaszép autó, gyönyörű lakás és sok-sok megtakarítás.
- És, mi volt?
- Hát a csodaszép autó egy trabant volt, a gyönyörű lakás egy albérlet, a megtakarítás pedig még mindig folyik a lábamról!
soljanka
Ez olyan sok sebből vérző sztori,hogy a régi Ifjúsági Magazin tanácsadó rovata jutott eszembe róla.:)
Angelika
@soljanka: Ebben az a legszebb, hogy a nő nem kér tanácsot. Valamit félre olvastál. :)
soljanka
@Angelika: nem olvastan félre semmit. Az Ifjúsági Magazin tanácsadó rovatának színvonalára utaltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.