Kedves Karolina! 40 éves, két kisgyerekes anyuka vagyok. kb. 1,5 éve mentem vissza dolgozni. Sajnos a munkám olyan, hogy egyedül rám hárul minden felelősség egy kis cég pénzügyese vagyok. Úgy érzem nem bírom tovább a feszültséget, folyamatosan szorongok. 3-4 óra alvás után felébredek, elöntenek a kétségek, vajon ezt vagy azt jól csináltam-e, végigpörgeti az agyam mivel vagyok elmaradva, így visszaaludni nem tudok. Folyton úgy érzem egy elefánt ül a mellkasomon. Szabályosan elönt és elterjed rajtam a rossz érzés. Nem tudom ellátni rendesen az itthoni teendőimet, folyton rohanok, állandóan fáradt vagyok. A férjem sokat dolgozik és semmiben nem tud segíteni. Már lelkileg sem tudok rátámaszkodni, mert fárasztja a panaszkodásom. Ugyanakkor a munkám majdnem hibátlan, de nagyon pörgős, és sajnos sokkal több mint, amit el tudok végezni. Kérem adjon tanácsot, hogyan tudnék felszabadulni egy kicsit? Állandóan azt érzem, hogy nincs kedvem élni, ami persze nem igaz, hiszen fel szeretném nevelni...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
ne törődj semmivel menj szépen kislányom és gyónd meg te és kis cégetek bűneit a navnál :-) ők majd feloldoznak ! Azután lebilincselő nyugalomban lesz részetek :-)
dömdödöm
egy elefánt ül a mellkasodon ? Hű akkor te egy církuszban vagy az állatkertben melózól .Az nagyon stresszes meló ! Ez valami off shor állatkert ?
pacsni
lojje le magàt, aztàn majd meggyugszik!
pacsni
elolvastam a pszichologus vàlaszàt, de szerintem nemtudott semmi megoldàst ajànlani ennek az osszeroppant holgynek, pedig nekik megkellene tudni oldani a problèmat az ilyen paciensnek. De mèg a vikinek se tudttàk megoldani a fejèben a problèmat, pedig a viki egy nagyon problematikus fèrfi, ha akkor ilyen egyszeru osszeroppant nonek, hogy lehet megoldani a bajàt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.