Az ősi egység, a teljesség, az egész, a legfelsőbb lény, az istenségek szimbóluma; Az ősi egység, a teljesség, az egész, a legfelsőbb lény, az istenségek szimbóluma; Magába zárja a kontinuitást és a totalitást, egyszerre feminin és maszkulin...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Kutyafüle: Hát aki 1-es szám alatt született, kis butus!

(pl. 1-én, 10-én, 19-én, 28-án) - de szokták az évszámokkal is kombinálni, amíg a "jó szám" ki nem jön! :)
Nauta
@verőce21: Nem volt véletlen,hogy két világháború között még az 1-es osztályzat volt a jeles és a 6-os a legrosszabb, a polgári iskolákban!
Nakimaga
"Az ősi egység, a teljesség, az egész, a legfelsőbb lény, az istenségek szimbóluma; Az ősi egység, a teljesség, az egész, a legfelsőbb lény, az istenségek szimbóluma; "
Ismétlés a tudás anyja !
Kutyafüle
@verőce21: 23.21 Ugratni tetszik?:)) van egy olyan a számmisztikában, hogy a neved betűinek a számát add össze, (az enyém 13) mindaddig amíg 1jegyű szám lesz belőle.
Akinek 1-es jön ki na az lesz az istenség. Jelenleg nem én vagyok:))

De ugyanezt szokták alkalmazni a születési dátum összeadásával is. akkor kijön a 28., ha azt is összeadom 2+8 az 10, tehát 1+0 az 1. Hurrá, nyertem:)))))))))))))
verőce21
Próbáld meg a nevedhez a születési helyed számait is hozzáadni, hátha úgy az is kijön!

(Ha nem, akkor még anyja neve is 5 példányban.) :)
lantos
Az egyes szám(ok) különbsége nem számmisztikusan abban is rejlik, hogy valakinek a életkora zumbeispiel, etv. nem 40, hanem 65 év! A sajá ttömege pedig - a karcsúsági tényezőt is figyelembe véve - etv. 125 kg!:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.