Számos hétköznapi dolog történik meg emberekkel nap, mint nap, de ami Andrew Robl pókeressel történt a minap az az emberek igen csekély százalékával eshet meg. Twitteren osztotta meg azt a köteg dollárt, amely a nadrágjában maradt és mivel házvezetőnője a nadrágot átnézés nélkül a mosógépbe rakta, így sikerült háromezer dollárnyi készpénzt tisztára mosnia.

Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
Mindig mondta ez a vakvillám, hogy ő pókerbajnok, de ki az Isten gondolta, hogy ekkorrrra:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@mazsika80: :)) megboldogult értéktáros koromban az OTP - benmég voltak különböző " pénzek " --na azokat kellett számolnom , egyik kedvencem a lej , másik a leva , harmadik a rubel ...na ezeket volt a legrosszabb számolni ...viszont fogtam egész jó minőségű régi dollárokat...a legjobb volt , és a svájci ...
ila51
@mazsika80: elég az hozzá a lejek majdnem a kezünk között foszlottak el , egy köteg duplája volt pld a svájci fraknak , úgy szétállt :)
Polygoner
Mindig mondta ez a vakvillám, hogy ő pókerbajnok, de ki az Isten gondolta, hogy ekkorrrra:D
vakvillám
@Polygoner:Sajnos ,nem voltál ,még igazi kártya asztalnál,ezen játékokhoz nem elég ,a hiperaktív egyéniség .Ide ,ész,és vagányság kell.Ez a történet ,eleve,meseszerű---,mit neked írtak.Egy igazi" spiller",minden ,megdolgozott Manyt ,gondosan őriz--és nem bizza ,házvezető nőjére a ,ruháit.Igen nyertem már ,nem téma-és pincurka ,semmidre annyit,--te hol ,s mit nyertél,életedben? talán -kaparós sorsjegyen --egy újra húzhat cimkét:-))?
Yoda69
Azonnal kirugni a hazvezetonot. Ugy teszi a koszos gatyat a gepbe hogy nem nezi at a zsebeket? Es ha taknyos papirzsepi lett volna a zsebben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.