Március van, a naptári tavasz első hónapja. Ahogyan emelkedik az átlaghőmérséklet, rügyeznek a fák, szirmaikat bontják az első hagymás virágok, színesedik a természet, úgy vágyunk otthonunkban mi is a színekre, az illatokra, a fényre. Télen leginkább vastag drapériákkal, meleg/kötött takarókkal, szürke és barna árnyalatokkal vesszük körbe magunkat. Itt az ideje, hogy lecseréljük ezeket könnyedebb/légiesebb/színesebb függönyökre, kiegészítőkre!

Feltöltő: olahdett
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Hááát. Nekem a nappali a kényelmet , otthonosságot jelenti. Ezek nem olyanok ahol én jól érezném magam.
Nyuszicsibe
@miazavalami: én is pont erre gondoltam. Meg ez a tarkabarkaság nem jön be, még ha tavasz van, akkor se...
miazavalami
@Nyuszicsibe: Hát nem is lehet csokit eszegetve , elnyúlni kényelmesen egy könyvel egyik kanapén sem. De az enyém! Na az már úgy ki van próbálva...:-)
Kellenek a használatban kissé megkopott bútorok, kellenek a nagyi horgolt kispárnái, kellenek a gyerekek által leöntött szőnyeg mintái, kellenek a kutya áldásos tevékenységének nyomai... Ja! és egy kis macskaszőr itt ott. Azt nem mondom hogy koszos legyen , de ezek túl sterilek.
Nyuszicsibe
@miazavalami: viszont annyira tarka, hogy a húsvéti tojást tutira nem találnád meg, ha ezekben a nappalikban lenne elrejtve !! :) azért ez is valami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.