A kerékpárra legtöbben a szabadidő eltöltésére alkalmas eszközként gondolnak, mégis vonatkoznak rá a KRESZ sza­bályai, melyek április 1-jén megváltoztak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@csikknorisz: Nem mindenki a tömegközlekedés alternatívájaként, azt kiváltandó használja a kerékpárt.
Rengetegen használják mozgás igényük fedezésére, más néven sportolásra. Nekem pillanatnyilag 2 bringám van: munkába járásra (alkalmanként éjjel) és sportolásra használom őket.

Én eddig is maximálisan betartottam a szabályokat, mivel nagyon fontos a bringás láthatósága (ezen szó szerint az élete múlik) és fontos az is, hogy a rend derék őrei ne büntessenek meg.
csikknorisz
@Meine Ehre heisst Treue: Én sem azt írtam, hogy mindenki, hanem hogy legtöbben. Vagy úgy is lehetne fogalmazni, hogy túlnyomórészt. Ha nem így lenne, akkor ilyenkor (mármint vasárnap, szép, napsütéses időben), sokkal több kerékpározót lehetne látni az utcákon, mint mondjuk egy esős, borongós hétfő reggelen. De pont fordítva van. :)
verőce21
Nemrég rendbe tettem mind a négy biciklinket. Nemigen járunk velük, tényleg csak hobbi. Napokig járkáltam az alkatrészek után, mindig előjött még valami és változtak a szabályok is.
Arra jöttem rá, kerékpározni drágább, mint kocsival járni! Körülményesebb is és jóval veszélyesebb mutatvány.
Meine Ehre heisst Treue
@verőce21: Ennyi autó és ami rosszabb, ennyi vezetésre teljesen alkalmatlan f@szkalap esetében valóban jóval veszélyesebb.
Le kellene csökkenteni az autók számát itt is és globálisan is, mindjárt nagyot változna a helyzet több tekintetben is.
verőce21
@Meine Ehre heisst Treue: (11:15) Egyetértek!
Mindig arra gondolok, hogy nem sok retket láttam még autóvezetői tanfolyamon! Valószínűleg, Istenáldotta tehetségük van hozzá! :)
Meine Ehre heisst Treue
@verőce21: Ahova a pénz beteszi a lábát, ott megjelennek a negatívumok is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.